AVRAMOVIĆ SIJA NA TRENINGU SRBIJE: Uvek je lepo doći u reprezentaciju i okupiti se sa starim drugarima!
Aleksa Avramović, Foto: Starsport

motor orlova

AVRAMOVIĆ SIJA NA TRENINGU SRBIJE: Uvek je lepo doći u reprezentaciju i okupiti se sa starim drugarima!

Uvek iskren

Objavljeno: 19:52h

Košarkaška reprezentacija Srbije kreće u pohod na Eurobasket 2025. godine.

Selektor Svetsialv Pešić okupio je "orlove", a pred novinare u dvorani "Aleksandar Nikolić" izašao je bek Partizana Aleksa Avramović:

- Uvek je lepo doći u reprezentaciju i okupiti se sa starim drugarima, nismo se videli 5-6 meseci od Manile. Došli smo sa jasnim ciljem. Imamo mečeve sa Finskom i Gruzijom, znamo koliko će nam, posebno u Grziji biti teško, imaju dobar i iskusan tim koji godinama igra zajedno, predvođeni Šermadinijem i Šengelijom. Finska je isto dobra ekipa i dugo godina je zajedno. Mi smo se okupili, imamo igrače koji igraju u Evroligi, što nije bilo prethodnih godina, povezaniji smo iz prozora u prozor i očekujem da budemo dobri - rekao je Avramović, koji je istakao da su se igrači fokusirali trenutno na sebe, a da će o protivniku razmišljati kasnije.

Aleksa Avramović, Košarkaška reprezentacija Srbije, Mundobasket
foto: Starsport©

- Kratak je vremenski period, mali broj treninga, veliki broj informacija koje treba pokupiti i za nas sistem i za igru protivnika, pogotovo za tu drugu utakmicu, gde imamo jedan trening da se spremimo. U ovom trenutku smo mi u procesu upoznavanja nas i našeg sistema - rekao je plej Srbije, koji se nada lepoj atmosferi u hali Aleksandar Nikolić u petak od 20.00 protiv Finske.

- Prelepo, ovde smo overili protiv Britanije pobedom plasman na Svetsko prvenstvo, uvek je lepo, svi dođu da nas bodre - rekao je Avramović.

Bonus video:

00:15

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.