MITROVIĆA I LAZIĆA PITALI O PARTIZANU: Njihov odgovor je dvosmislen! (VIDEO)
Mitrović protiv Čačka 94, Foto: Starsport©

uskoro pada odluka

MITROVIĆA I LAZIĆA PITALI O PARTIZANU: Njihov odgovor je dvosmislen! (VIDEO)

Dok čekaju rivala za trofej...

Objavljeno: 20:03h

Utiske nakon plasmana u finale Kupa Radivoja Koraća su izneli kapiten Crvene zvezde Branko Lazić i najefikasniji pojedinac meča protiv Čačka 94 Luka Mitrović.

Crveno-beli čekaju rivala za trofej iz meča Partizan - Vojvodina.

- Nema šta, to je prvi mini cilj da se plasiramo u finale i do sutra imamo vremena da se odmorimo, pripremimo. Odigrali smo večeras mnogo bolje nego prekjuče, nema šta, imaćemo sutra još jedan trening da poradimo na nekoj dodatnoj pripremi i da izađemo i da izađemo i da odigramo dobru utakmicu, a najbitnije da osvojimo trofej - kaže Branko Lazić.

Zvezda čeka svog rivala u finalu, a, Branko ne kaže da će to sigurno biti Partizan.

- Ne znam, videćemo, bilo je dosta iznenađenja, nas su mogli da izabace ovde. Iznenađenja su moguća, poštoganje prema protivniku. Svi danas igraju košarku.

Mitrović takođe nije želeo o Partizanu...

- Mislim da smo imali dobar pristup od samog starta. Nisu imali šta da izgube, rizikovali su, mi smo imali dosta otvorenih šuteva na početku, tu se stvorila nervoza, ali čim nas je krenuo šut, sve je krenulo na bolje.

- Ne bih komentarisao jer poštujem sve ekipe, to je tim iz mog rodnog grada, momci vredno treniraju i pokazali su koliko mogu, pa ćemo priču o protivniku ostaviti kada se polufinale završi.

Bonus video:

01:20

Sferopulos o Kostiću i Teodosiću

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.