POČISTIO MEGU, PA SE OKRENUO KA ŽELJKU! Trener Vojvodine želi Partizan!
Foto: Starsport©

iskreno

POČISTIO MEGU, PA SE OKRENUO KA ŽELJKU! Trener Vojvodine želi Partizan!

Zasluženo su se plasirali u polufinale

Objavljeno:

Trener košarkaša Vojvodine Miloš Isakov Kovačević čestitao je svojoj ekipi na plasmanu u polufinale Kupa Radivoja Koraća:

Vojvodina je u trećem četrvrtfinalu pobedila Megu 100:92:

- Čestitke mojim momcima na jednoj odličnoj utakmici. Takođe i mom stručnom št abu na pripremi meča. Ekipa Mege je sjajna ekipa, čestitam im na svemu što su uradili i želim im da ispune ciljeve u ABA ligi. Svaki igrač je dao svoj maksimum. Imamo privilegiju da u polufinalu igramo protiv velikog trenera kao što je Željko Obradović i Partizan - rekao je Isakov Kovačević na konferenciji za medije.

Pričao je i igri svog tima, koji je kontrolisao meč od početka do samog kraja.

- Pričamo o defanzivnom modelu igre koji gajimo. Cilj nam je da ovakvu ekipu izbacimo iz ritma. Mi smo inicirali stvari na terenu, nisam zadovoljan što smo se i u napadu branili, a radićemo još na tome. Uspeli smo defanzivno da dobro pripremimo utakmicu - rekao je on. - Mislim da je svako od nas sanjao ovo što se desilo nama. Pogotovo iz trenerske perspektive. Poštovanje prema našim prijateljima iz Gajdobre, ali očekivano je da Partizan pobedi kao favorit. KLS je ove godine pokazao da je jači nego ikada. Zahtevno takmičenje sa velikim brojem dobrih utakmica i duplih kola - rekao je trener Vojvodine.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

(Espreso/B92/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.