PARTIZAN I ZVEZDA I NAREDNE SEZONE U EVROLIGI? Ostoja Mijailović OTKRIO sve!
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

OGLASIO SE

PARTIZAN I ZVEZDA I NAREDNE SEZONE U EVROLIGI? Ostoja Mijailović OTKRIO sve!

Ovo zanima sve ljubitelje košarke u Srbiji

Objavljeno:

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović bio je gost TV Prva.

On je na početku razgovora govorio o produžetku saradnje sa Željkom Obradovićem, koji ima ugovor sa klubom do kraja sezone.

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: Starsport©

- Potpuno je glupo komentarisati o značaju Željka Obradovića. Čovek je najtrofejniji košarkaški trener. O produžetku saradnje razgovaramo unutar kluba, naša želja je da nastavimo saradnju. Ne vidim razlog da to bude drugačije. Bitno je da ima jasnu sliku sa čime raspolažemo sledeće sezone kada je novac i budžet u pitanju.

Govorio je i o nedavnom poravku predsednika Evrolige Dejana Bodiroge u Beogradu, ali je otkrio i to da bi naredne sezone u elitnom takmičenju trebalo da ostane isti format kao i ove sezone.

- Imali smo sastanak i o tome ne bih govorio previše. Evroliga će izdati saopštenje i nešto više će govoriti o tome. Primarno je za srpske klubove da sledeće sezone igraju Evroligu. Mislim da se format neće menjati sledeće sezone. Dugoročni cilj Partizana jeste da napravimo dugoročnu saradnju sa Evroligom, da možemo da planiramo - objasnio je Mijailović.

Crno-beli će u Nišu na predstojećem Kupu Radivoja Koraća pokušati da stignu do prvog trofeja.

- Želim da pošaljem poruku, pre svega našim, a onda i drugim, da to bude praznik košarke i da se smanje tenzije. Neka pobedi bolji.

Bonus video:

01:36

Ostoja Mijailović - novogodišnji koktel

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.