Košarkaš Partizana NESTAO - nema ga nigde!
Foto: Starsport

KATAKLIZMA

Košarkaš Partizana NESTAO - nema ga nigde!

Crno-beli as iščezao

Objavljeno:

Došao je Bruno Kaboklo jesenas u Partizan kao veliko pojačanje i odmah na startu počeo da "pušta kišu" i dominira u reketu širom evroligaških terena.

Protiv Bajerna je ubacio nekoliko vezanih šuteva za tri poena, a sa istom praksom je nastavio u duelima protiv Panatinaikosa, Monaka, Milana, ali i na gostovanjima protiv Valensije i Žalgirisa.

Stabilizovao je skok Partizana koji je do tada bio problematičan, čime je uspeo da nadomesti defanzivne probleme Frenka Kaminskog od kada je Amerikanac zaigrao za crno-bele.

Bruno Kaboklo, Kevin Panter, KK Partizan
foto: FOTO: KK Partizan

Od tog trenutka, pa sve skandalozne partiuej u Bolonji, gde je nestao sa parketa nakon nekoliko minuta, Kaboklo ne postoji u Partizanu -ispario je. Pored problema sa brzim pravljenjem faulova, Kaboklo je izgubio i oštrinu u napadu. Protiv Monaka je uspeo da upiše pet poena, dok je dva dana kasnije, ovoga puta u Bolonji, potpuno ispario iz rotacije crno-belih i utakmicu završio sa velikom nulom. Ništa bolji nije bio ni protiv Žalgirisa, dok je jedini svetli trenutak i to na mahove imao protiv Makabija u Areni.

KK Partizan, Večiti derbi, Derbi, ABA liga, Zek Ledej
foto: Starsport©

Umesto njega u vatru je bačen Balša Koprivica koji je zajedno sa Kaminskim i Smailagićem vodio Partizan na korak od pobede, međutim, to se nije desilo i crno-beli su pobedili sami sebe protiv Virtusa. Pored Kabokla koga nije bilo nigde, ni Zek Ledej nije impresionirao na ova dva vezana gostovanja. Amerikanac je upisao NULU protiv Virtusa, dok je protiv Monaka imao učinak od osam poena. Imao je Partizan sve u svojim rukama, plus šest na nešto više od tri minuta, međutim, onda je na scenu stupio Pi Džej Doužer koji je sa nekoliko izgubljenih lopti častio domaćina.

Pi Džej Doužer, KK Partizan, Večiti derbi
foto: Starsport©

Grobari se nadaju da će u finišu sezone Kaminski i Kaboklo biti u stanju da nose Partizan do konačnog cilja, a ovakvo stanje stvari sa Brazilcem ih jako brine. Pod hitno mora da se otrezni, u suprotnom, biće još gore, jer i od ovog uvek može "grđe".

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.