ZVEZDIN KAPITEN! Ovo je recept za pobedu nad Barselonom!
Foto: Starsport©

SAMOUVEREN

ZVEZDIN KAPITEN! Ovo je recept za pobedu nad Barselonom!

Lazić zna kako do trijumfa nad Kataloncima

Objavljeno: 17:37h

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić samouveren je pred meč protiv Barselone u petak od 20.00 u Areni i očekuje pobedu svog tima. Lazić je apostrofirao podršku navijača kao bitan faktor za nastavak pobedničkog skora.

- Mi ćemo dati sve od sebe da završimo nedelju sa pozitivnim skorom, imamo iza sebe nekoliko dobrih utakmica i dobrih igara, probaćemo uz naše navijače i punu halu da ostvarimo drugu pobedu - rekao je Lazić i osvrnuo se na poslednju utakmicu.

Branko Lazić, KK Crvena zvezda, KK Real Madrid, Evroliga
foto: Starsport©

- Jeste rešen u poslednjem minutu, ali smo tokom većeg dela jurili zaostatak, u drugom poluvremenu smo smanjili prednost i ušli u neizvesnu završnicu, koju su oni dobili. Ali dosta toga smo naučili i izvukli iz toga na prethodnim sastancima i sigurno da ćemo spremno izaći i probaćemo da smanjimo greške i prazan hod i da uz podršku navijača zaigramo jako i završimo sa pozitivnim skorom ovu nedelju - rekao je Lazić, koji ističe da su pobede nad Partizanom i Valensijom pomogle ekipi na polju samopouzdanja - istakao je Lazić i dodao:

- Naravno da su dobre, u dobrom smo ritmu, pored pobeda smo odigrali dobro, nastavićemo u tom ritmu i sutra i siguran sam da će to biti dovoljno za pobedu.

Na kraju je upitan i da li se čuo sa bivšim saigračem Nikolom Kalinićem.

- Nisam iskreno. Imao je i on utakmicu i ja sam imao neke obaveze, pa nismo stigli da se čujemo, ali možda ćemo večeras.

Bonus video:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

(Espreso/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.