OBRADOVIĆU NEVEROVATAN JEDAN PODATAK! Željko u neverici i zbog suđenja u Monaku (VIDEO/FOTO)
Željko Obradović, Foto: Starsport©

analizirao poraz

OBRADOVIĆU NEVEROVATAN JEDAN PODATAK! Željko u neverici i zbog suđenja u Monaku (VIDEO/FOTO)

Mi smo u super odnosu, on je bio moj igrač. Sada smo kolege koje se izuzetno poštuju, rekao je strateg crno-belih o odnosu sa Sašom Obradovićem

Objavljeno:

Željko Obradović, trener Partizana analizirao je poraz od Monaka u 24. kolu Evrolige.

- Zaslužena pobeda Monaka, igrali su agresivnije od nas. Podatak da su imali 20 šuteva više od nas je neverovatan, zahvaljujući njihovom ofanzivnom skoku. Kada se igra utakmica na ovom nivou, a imaš 20 šuteva manje, a rezultat je takav, možda se pitaš kako je moguće da je samo tolika razlika - počeo je Obradović.

Vremena za tugovanje nema jer već u petak sledi novo gostovanje protiv Virtusa u Bolonji od 20.30 časova.

- Dupli program, tu se zna put. Analiza utakmice... Neki igrači su imali veliku minutažu. Kada se proba da se malo odmore dolazi do pada u igri. Očekujemo da svi budu svesni gde se nalazimo i da ono što imaju u sebi pokažu, a to je minimum minimuma borbe i želje da se pobedi - kaže Obradović.

Detalj sa utakmice Partizana i Virtusa iz Bolonje u Beogradu
Detalj sa utakmice Partizana i Virtusa iz Bolonje u Beogradufoto: Starsport©

Crno-beli su odigrali jako loš u poslednjoj četvrtini, postigli su svega devet poena što ih je i koštalo boljeg rezultata.

- Desilo se da smo primili lak koš, pa onda još jedan. Pa onda onaj pogodak Džejmsa uz faul, sve to utiče na tok utakmice. Ponovo smo bili u utakmici veliki deo utakmice, ali eto. Te greške, izgubljene lopte i skokovi u napadu - prisetio se Obravodić.

Zatim je govorio o svom odnosu sa prezimenjakom Sašom, strategom Monaka.

- Mi smo u super odnosu, on je bio moj igrač. Sada smo kolege koje se izuzetno poštuju. Između nas postoji odnos koji postoji. U svakom slučaju želim mu sve najbolje. Radi, vredan je i još jednom mu želim sve najbolje - rekao je Željko.

Za kraj nije propustio priliku da se dotakne i suđenja, posebno odnos sudija prema kapitenu Kevinu Panteru.

- Mnogo faulova na njemu nisu svirani. Zašto je tako, ne znam. Doživljava igru koja je čak u pojedinim trenucima i gruba. Ono što bih želeo da kažem je da se zahvalim divnim ljudima koji nas svuda prate, koji su fenomenalni. I dalje skandiraju, prate tim. Nadam se da ćemo biti svesni toga i nastaviti da se borimo - zaključio je Obradović.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.