NIKOLA JOKIĆ PONOVO BRILJIRA! Nestvarna PARTIJA SRBINA, Njujork ovakvu MAGIJU NEĆE MOĆI DA ZABORAVI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/ Hoop Central

BRAVO SRBINE!

NIKOLA JOKIĆ PONOVO BRILJIRA! Nestvarna PARTIJA SRBINA, Njujork ovakvu MAGIJU NEĆE MOĆI DA ZABORAVI (VIDEO)

Nikola Jokić nosio je svoj tim sa dabl-dabl učinkom od 31 poena i 11 skokova i tri asistencije. dok je Gordon upisao svega 12 poena.

Objavljeno:

Košarkaši Denver Nagetsa posle tri vezane pobede doživeli su pravi debakl na gostovanju Njujork Niksima u Medison Skver Gardenu 122:84, a srpski košarkaš Nikola Jokić bio je jedina svetla tačka u timu Majka Melouna.

Koliko su aktuelni šampioni NBA lige igrali loše vidi se i po tome što je uz standardno dobrog Jokića, jedini dvocifreni bio Eron Gordon. Nikola Jokić nosio je svoj tim sa dabl-dabl učinkom od 31 poena i 11 skokova i tri asistencije. dok je Gordon upisao svega 12 poena. U pobedničkom timu, Anunobi je upisao 26, a pratili su ga Branson sa 21 i Grimes sa 19 poena.

Da je neko pre meča u Njujorku rekao da bi tim koji je prošle godine osvojio NBA prsten, sa svojim najboljim igračima na parketu mogao da izgubi skoro 40 poena razlike, verovatno bi se dobar deo navijača nasmejao. Ipak, upravo to dogodilo se timu Majka Melouna koji od početka meča nije imao ideju kako da parira raspoloženom rivalu.

Već posle prve deonice na semaforu je pisalo 33:21, a, kako je meč odmicao, prednost na semaforu rasla je u korist raspoloženih Niksa. Meloun je na sve načine pokušavao da prodrma svoje igrače, ali ni tajm-auti, ni izmene nisu donosili raspoloženog igrača koji bi pomogao koliko-toliko Nikoli Jokiću.

Umesto toga, posle 62:41 na poluvremenu bilo je jasno da u ovom duelu Denver nema šta da traži. Na parketu je ostao Jokić, ali ni on nije do kraja susreta uspeo da ublaži katastrofu svog tima.

Bonus video:

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

(Espreso/Telegraf/S.G./Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.