FRENK KAMINSKI NIKADA NIJE DOŽIVEO TO ŠTO MU SE DESILO U BEOGRADU: Evo šta je imao da kaže posle svega!
Frenk Kaminski o Grobarima, Foto: Starsport©

oduševljen

FRENK KAMINSKI NIKADA NIJE DOŽIVEO TO ŠTO MU SE DESILO U BEOGRADU: Evo šta je imao da kaže posle svega!

Košarkaš Partizana Frenk Kaminski izneo utiske nakon utakmice sa Megom

Objavljeno:

Ponedeljak veče biće upamćeno kod svakog navijača Partizana kao emotivan momenat kada su se svi oprostili od tragično preminulog Dejana MIlojevića. Rekordan broj pristalica je došao u Arenu na meč crno-belih i Mege, ali pored suza i simbolike, još jedan detalj se istakao kao bitan. Ulazak Frenka Kaminskog koji je dobio ovacije publike.

Amerikanac koji je stigao u Humsku direktno iz NBA lige kao veliko pojačanje je pao u drugi plan kod Željka Obradovića u poslednje vreme. Još od povrede rebra je u padu, a na prethodnih nekoliko mečeva je bio zakucan za klupu odakle se nije pomerao. Čak i na prošlom meču u Atini protiv Panatinaikosa je igrao manje od dva minuta.

Sada protiv Mege se situacija doneke promenila. Igrao je nešto više od 12 minuta i za to vreme ubacio 14 poena bez promašaj iz igre.

"Dobra utakmica za sve, odlično smo reagovali posle poraza u Atini", rekao je Kaminski za TV Partizan.

Frenk Kaminski hvalio navijače Partizana
Frenk Kaminski hvalio navijače Partizanafoto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Ipak, ni Amerikanac koji generalno ne pokazuje previše emocija nije ostao ravnodušan na sinoćnja dešavanja.

"Nikada u karijeri i životu nisam doživeo podršku kakvu imam ovde. Mnogo mi to znači".

Skoro svih 23.000 navijač je ustalo sa stolica kada je Obradović pokazao Kaminskom da je vreme da uđe u igru u trećoj donici.

"Kada dobijete takve ovacije pre ulaska u igru je sjajno. Bila je neverovatna energija, a meni znači energija kada igram. Nemam dovoljno lepih reči da kažem za naše fantatične navijače", dodao je Kaminski.

Sada ostaje da se vidi da li je ovo prvi korak ka povratku Kaminskog u sastav gde bi imao konkretnu ulogu kao što je to bio slučaj na nekim utakmicama na startu sezone, posebno protiv Crvene zvezde kada je igrao sjajno.

Priliku da vidimo ovo u praksi biće već u petak kada Žalgiris bude stigao u Beograd za 23. kolo Evrolige, a već u nedelju je zakazan četvrti ovosezonski derbi protiv Crvene zvezde.

Bonus video:

00:11

Partizan, trening, Frenk Kaminski

(Espreso/Mozzartsport/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.