OBRADOVIĆ STAVIO KOŠARKU U DRUGI PLAN! Biranim rečima govorio o Milojeviću: Navijači su sve rekli!
Željko Obradović, Foto: Starsport

emotivna konferencija

OBRADOVIĆ STAVIO KOŠARKU U DRUGI PLAN! Biranim rečima govorio o Milojeviću: Navijači su sve rekli!

"Glavna impresija je ovo što se desilo našem Dejanu"

Objavljeno: 22:15h

Trener Partizana Željko Obradović se oglasio nakon ubedljive pobede nad ekipom Mege sa 112:80, ali košarka je večeras definitivno bila u drugom planu.

Crno-beli su pripremili dirljiv oproštaj u čast legendarnog Dejana Milojevića koji je iznenada preminuo.

- Glavna impresija je ovo što se desilo našem Dejanu, mnogo je tužno i žalosno. Ne bih da ponavljam sve ono što se zna o Dejanu, ali ovo što su navijači Partizana priredili jeste pokazatelj onoga što je Dejan bio. Ovo je u njegovu čast, najveća poseta u istoriji ABA - rekao je Obradović.

Da li bi podržao inicijativu da južna tribina "Štark arene" ponese ime Dejana Milojevića?

- Svaka inicijativa koja ide u pravcu da se obeleži ime Dejana Milojevića, od mene ima podršku i dobrodošla je - rekao je Obradović.

KK Partizan, KK Mega, Dejan Milojević
foto: Starsport

Još jednom je istakao kakav je borac Deki bio.

- Ove majice, na kojima piše da i najveći borci nekada odlaze, on je bio najveći borac sa kojim sa sarađivao. Svi ga znaju po osmehu i tome kakva je ljudina bio. Ovo što su uradili navijači jeste što su svesni kakav je Dejan bio i sa kakvom željom igrao i posle se bavio trenerskim poslom. Ko zna šta ga je sve lepo čekalo - rekao je trener Partizana.

Sledi meč sa Žalgirisom u Evroligi, pa meč u ABA ligi već za vikend.

- Prva četvrtina je bila izjednačena, očigledno da smo u drugoj igrali bolju odbranu, napadački smo bili raspoloženi i za dva i tri. Na kraju za dva smo imali 75 odsto, onda je logično da si na velikom broju poena. Važno je da su igrači prepoznali odbranu Mege. Rasterećenost je pomogla da se odigra meč sa mnogo asistencija. Dan odmora, priprema za Žalgiris, pa sve ostalo - poručio je Obradović.

Partizan - Mega
Partizan - Megafoto: Starsport

Izgleda da su zdravstveni problemi konačno iza crno-belih.

- Vratili smo se iz Atine i odradili jedan trening. Kevin nije putovao, oporavio se. Naneli je takođe na put krenuo sa temperaturom, kao i neki članovi stručnog štaba. Očigledno je da vlada virus, treba se čuvati. Srećan sam što smo zdravi, nadam se da će tako i ostati - rekao je Obradović.

Bonus video:

00:51

Skandiranje Miloju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.