MARKO BARAĆ O LJUDINI MILOJEVIĆU: Hteo sam da ga zovem, ali me je preduhitrio...
Marko Barać, Foto: Starsport

neutešan

MARKO BARAĆ O LJUDINI MILOJEVIĆU: Hteo sam da ga zovem, ali me je preduhitrio...

Trener Mege otkrio nepoznatu priču o legendarnom Dekiju

Objavljeno: 21:55h

Košarkaši Mege nisu uspeli da pruže veći otpor Partizanu, pošto su poraženi sa ubedljivih 112:80 pred prepunom "Štark arenom".

Nije bilo lako igračima da izađu na teren nakon emotivnog oproštaja od Dejana Milojevića, a trener Mege Marko Barać je pokušao da objasni šta se večeras dogodilo.

- Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Povod za ovakvu vrstu ambijenta je jako tužan za sve, ali ja želim da čestitam ljudima koji su došli i napravili ambijent kakav Deki zaslužuje. Žao mi je što nismo pružili otpor pred ovakvom publikom, bilo im je teško da se adaptiraju. Stekao se utisak da može da se igra napadačka utakmica, ali sam znao da čim domaćin pojača tempo da ne možemo da pariramo. Dejan je bio oličenje borbe i želeo sam da se moji momci bore. Na momente je to izgledalo tako, ovo je novo iskustvo za njih i nadam se da će se sledeći put pred ovakim ambijentom da se pokažu bolje - rekao je Barać.

Partizan - Mega
Partizan - Megafoto: Starsport

Govorio je o poznanstvu sa Dejanom Milojevićem.

- Značio je mnogo, zaista se ne pamti kada je zavladala ovoliko tuga u gradu i košarkaškoj zajednici. Nikome nije bilo lako ni nama da mislimo na košarku. Saučešće porodici. Nakon što sam preuzeo Megu, znajući za iskustvo i šta je doneo klubu, mislilo sam da ga zovem. Ali preduhitrio me, zvao je on mene. Bio sam mu neizmerno zahvalan. Želo sam da ga pitam kako ceo trenerski posao i sve iznosi sa osmehom, ali kada sam ga bolje upoznao kao osobu, to je bilo izlišno. To je bio on - istakao je Barać.

Bonus video:

00:51

Skandiranje Miloju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.