DELIJE NA NOGAMA: Kada stiže dugo čekano POJAČANJE i igra li Teodosić protiv Baskonije?
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport

crveno-beli strepe

DELIJE NA NOGAMA: Kada stiže dugo čekano POJAČANJE i igra li Teodosić protiv Baskonije?

Informacije iz prve ruke

Objavljeno: 11:15h

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je govorio o potencijalnim pojačanjima i usput otkrio zdravstveni bilten pred meč sa Baskonijom koji se igra od 19 časova.

Tokom gostovanja na televiziji "Prva" Čović je analizirao dosadašnji deo sezone crveno-belih.

- Kada pogleate sezone, El je dosta ujednačena. Prvi klub koji ima samo dva pora i svakako može da poobedi svakopg. Nabijena su dupla kola, nama se zalovilo da igramo na strani, a nekima su se poklopila kola u Beogradu - rekao je Čović.

Janis Sferopulos ne može da računa na sve igrače, a povrede ih muče od starta sezone...

Nebojša Čović
Nebojša Čovićfoto: Starsport©

- Moramo da se pozabavimo poredama, koje su problem ne samo Crvene zvezde već svih igrača. Sad su pod povredom Topić i Nedović, naše lekarske ekipe su fenomenalne. O njima se brinu profesori, kako bi ubrzali opravak igrača. Ja ne znam da li će večeras igrati Teodosić, Smart je tu dva dana, koji je nije igrao nikada u Evropi - istakao je Čović.

Da li će "Delije" uskoro dočekati dugo željeno pojačanje. - Od početka januara, osma utakmica. Strašno opterećenje za igrače. Mi planiramo četvorku, gledamo. Stanje je tako da nema igrača. Znam da Zvezdaši zameraju, ali lako je to kibicovati sa strane. Postoji proceduara, ima više fakora da bi se donela odluka - rekao je on.

Bonus video:

00:30

Teodosić besni na derbiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.