SFEROPULOS SVESTAN ŠTA IH ČEKA U LJUBLJANI: Doživeli su samo jedan poraz na domaćem terenu...
Janis Sferopulos, Foto: Starsport

ABA LIGA

SFEROPULOS SVESTAN ŠTA IH ČEKA U LJUBLJANI: Doživeli su samo jedan poraz na domaćem terenu...

Grk oprezan pred teško gostovanje

Objavljeno: 17:53h

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos očekuje tešku utakmicu ABA lige protiv Cedevita Olimpije i smatra da crveno-beli moraju da budu spremni da igraju dobro na obe strane terena.

Posle pobede u evroligaškom derbiju protiv Partizana, košarkaši Crvene zvezde sutra u subotu gostuju Cedevita Olimpiji u utakmici 15. kola regionalnog takmičenja.

- Cedevita Olimpija je ekipa koja je trenutno druga na tabeli ABA lige, doživeli su samo jedan poraz na svom parketu i sa naše strane moramo biti spremni za vrlo tešku utakmicu. To znači da moramo biti spremni da i psihički i fizički igramo dobru košarku na obe strane terena - rekao je Sferopulos.

Košarkaši Zvezde
Košarkaši Zvezdefoto: Starsport

Zvezda je prva na tabeli regionalnog takmičenja sa 13 pobeda i jednim porazom, dok Cedevita Olimpija ima skor 10/4 kao i Partizan.

- Bez obzira što je jučerašnja utakmica donela pražnjenje u svakom smislu i fizički i psihički, sve je lakše kada se pobeđuje. Očekuje nas vrlo zahtevna i teška utakmica u Ljubljani protiv ekipe koja u ABA ligi pokazuje svoj kvalitet - rekao je košarkaš Zvezde Dejan Davidovac.

- Nemamo mnogo vremena da se spremimo za ovaj meč, ali dovoljno da se osvežimo i spremni dočekamo derbi kola u ABA ligi - dodao je on.

Meč se igra u subotu od 17.00 u hali Tivoli u Ljubljani.

Bonus video:

02:38

Nedović posle pobede u večitom derbiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.