DELIJE OPKOLILE MARAKANU: Sve ukazuje da nas čeka pakao u derbiju!
Foto: Starsport©

evroliga

DELIJE OPKOLILE MARAKANU: Sve ukazuje da nas čeka pakao u derbiju!

Navijali Zvezde napravili su ogromne redove

Objavljeno:

Predstojeći derbi između Crvene zvezde i Partizana u Evroligi izazvao je veliki interes među ljubiteljima košarke.

Veliki broj ljudi okupio se ispred prostorija sportskog društva Crvena zvezda u nameri da nabavi karte za ovaj revanš, koji će se odigrati 4. januara pred Zvezdinim navijačima.

Red ispred stadiona "Rajko Mitić" u ulici Ljutice Bogdana svedoči o velikoj potražnji za ulaznicama, pri čemu postoji izazov da se zadovolje svi zainteresovani s obzirom na dužinu reda.

Spremna je za mel i posebna koreografija, a tim povodom su se oglasile i "Delije sever",

"Na utakmicama u Evroligi pokazali smo šta je verna Zvezdaška publika. Za večiti derbi želimo da to podignemo na još viši nivo, a za to je potrebno da se unapred dogovorimo i zajedno potrudimo. Prošle sezone na Marakani smo napravili koreografiju sa crvenim i belim majicama. Želimo da isto to sada uradimo i u Areni. Svi koji dolazite na utakmicu pratite sledeća uputstva:

Nivo 400 Svi u CRVENIM majicama ili duksericama

Nivo 200 Svi u BELIM majicama ili duksericama

Verujemo da svaki Zvezdaš sigurno ima crvenu majicu i da će ceo nivo 400 biti u crvenom. Za nivo 200 svako neka se potrudi da do utakmice nađe belu majcu, duks, šuškavac. Ako baš nema belu može i sivu. Ovo je izazov za svakog Zvezdaša i nadamo se da će svako da ispoštuje ovaj dogovor i da napravimo koreografiju koja traje celu utakmicu i tako pomognemo našim igračima da pobede u derbiju", stoji u saopštenju.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.