NIKOLINA PARTIJA BEZ GREŠKE: Denver na krilima maestralnog Jokića zgromio Memfis za 6. trijumf u nizu! (VIDEO)
Nikola Jokić je briljirao protiv Memfisa, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

savršenstvo

NIKOLINA PARTIJA BEZ GREŠKE: Denver na krilima maestralnog Jokića zgromio Memfis za 6. trijumf u nizu! (VIDEO)

Nikola Jokić je savršene brojke postigao za samo pola sata na parketu - poslednju ćetvrtinu nije ni igrao

Objavljeno: 08:13h
Nedeljko Đukić

Nikola Jokić je odigrao savršen meč, a Denver ubedljivo savldao Memfis u svojoj "Bol areni" za šesto slavlje zaredom, što je šampionu najbolji niz ove sezone - 142:105.

Srpski centar je ostvario svoj 11. tripl-dabl u sezoni, a ukupno 116. u ligaškom delu NBA: 26 poena, 14 skokova i 10 asistencija za samo pola sata na parketu - poslednju četvrtinu nije ni igrao. Imao je i jednu blokadu i tri izgubljene lopte koje su jedina "mrlja" u ovoj Nikolinoj partiji.

Naime, Jokić je bio nepogrešiv i u šutu iz igre (11/11, 1/1 trojke) i sa linije slobodnih bacanja (3/3), pa je ovim savršenim tripl-dablom izjednačio dva rekorda legendarnog Vilta Čejmbrlina.

Džamal Marej je u četvrtoj utakmici zaredom postigao bar 20 poena, ovoga puta je imao 23. Razigran je bio i mladi Pejton Votson koji je ostavrio rekord karijere sa 20 poena.

Sa druge strane, Grizlis su bili oslabljeni neigranjem bolesnog Dža Morenta. Otkako se on vratio u tim, dobili su sve četiri utakmice sa njim na terenu.

U odsustvu Morenta, "Grizlije" je predvodio Dezmond Bejn sa 23 poena.

Nagetsi su ostali drugi na Zapadu sa skorom 23-10, a priliku za nastavak serije pobeda imaće već sledeće noći, takođe na svom terenu, kada im dolazi Oklahoma Siti koji trijumfom može da im preotme drugo mesto u poslednjem meču u godini.

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.