NIKSI PREKINULI SERIJU BAKSA: Lilard i Janis nisu mogli sami!
Tim iz Nju Jorka pobedio u božićnom duelu, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba

NIKSI PREKINULI SERIJU BAKSA: Lilard i Janis nisu mogli sami!

Tim iz Nju Jorka pobedio u božićnom duelu

Objavljeno:

Košarkaši Njujork Niksa ostvarili su pobedu nad Milvoki Baksima rezultatom 129:122, revanširavši se tako za nedavni poraz od istog protivnika.

Ova pobeda prekinula je seriju Baksima od sedam uzastopnih trijumfa, dok su Niksi prvi put posle devet mečeva i skoro dve godine uspeli da savladaju Milvoki.

Niksi su stekli dvocifrenu prednost u prvoj četvrtini, ali su je privremeno izgubili tokom drugog kvartala. Ipak, otišli su na veliki odmor s prednošću od +11 poena. Gosti su pokušali smanjiti zaostatak sredinom trećeg perioda, ali Niksi su odbili taj nalet i zadržali kontrolu nad utakmicom do kraja.

Džejlen Branson se istakao u redovima Niksa s impresivnih 38 poena i šest asistencija. Džulijus Rendl dodao je 24 poena i devet skokova, Er-Džej Beret 21 poen uz skok, dok je Imanuel Kvikli doprineo sa 20 poena.

Na strani Milvokija, Janis Adetokumbo ostvario je dabl-dabl sa 32 poena, 13 skokova i šest asistencija. Demijen Lilard je takođe ubacio 32 poena uz osam asistencija, dok je Kris Midlton dodao 24 poena i pet asistencija.

Nakon ove pobede, Njujork Niksi sada imaju skor od 17 pobeda i zauzimaju šesto mesto na Istoku, dok su Milvoki Baksi drugi na Istoku s rekordom od 22 pobede i 8 poraza.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.