TRENER STUDENTSKOG CENTRA PREZADOVOLJAN: "Pokazali smo da možemo sa Zvezdom i Partizanom, sada smo to potvrdili"
Uspeli da savladaju Budućnost u mini derbiju, Foto: Starsport

POBEDA

TRENER STUDENTSKOG CENTRA PREZADOVOLJAN: "Pokazali smo da možemo sa Zvezdom i Partizanom, sada smo to potvrdili"

Uspeli da savladaju Budućnost u mini derbiju

Objavljeno:

Trener Studentskog centra, Dejan Jakara, podelio je svoje utiske nakon značajne pobede protiv Budućnosti u okviru 13. kola ABA lige. Studenti su ostvarili trijumf kao gosti rezultatom 82:94.

Usled poraza Budućnosti, navijači su izrazili želju za obračunom sa igračima svog tima. Međutim, Dejan Jakara je bio zadovoljan postignutim rezultatom svoje ekipe.

Istakao je da je ovo velika pobeda, ali je naglasio da je njegov tim već ranije pokazao sposobnost da se nosi sa najboljim ekipama ABA lige. Kao primer naveo je utakmice protiv Crvene zvezde i Partizana, gde su takođe ostvarili zapažene rezultate.

"Čestitam ekipi koja je odigrala fenomenalno, posebno u poslednjoj četvrtini. Teško se gubi kada igrate srcem kao što smo mi igrali protiv Budućnosti. Moramo da igramo i dalje s ovakvim mentalitetom i ja verujem u ovaj tim. Pokazali smo da možemo i u duelima sa Partizanom i Zvezdom, sada smo to potvrdili. Pobeda je sjajna stvar, ali moramo da nastavimo na isti način", konstatovao je Jakara.

Studentski centar je posle 13 odigranih utakmica u regionalnom takmičenju na šestom mestu sa sedam pobeda i šest poraza.

Bonus video:

01:25

NOVAK SA 36 GODINA TREBA DA JE ZRELIJI I MUDRIJI, A NE DA PADA U VATRU! Kojić oštro: Ako se neko pali, oni ga još više...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.