ĐUROVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Evo šta kaže o šansama Zvezde u nastavku Evrolige!
Vlade Đurović, Foto: Filip Plavčić

komentar

ĐUROVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Evo šta kaže o šansama Zvezde u nastavku Evrolige!

Šta će reći navijači crveno-belih

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde prekinuli su negativan niz u Evroligi pobedom nad Makabijem iz Tel Aviva u "Pioniru" rezultatom 98:92.

Ipak, i pored velikog trijumfa, crveno-beli zaostaju tri pobede za plej-in zonom, pa će izabranici Janisa Sferopulosa morati da nastave sa pobeda u elitnom takmičenju.

Adam Hanga i Majk Tobi na meču protiv Makabija u dvorani 'Aleksandar Nikolić'
Adam Hanga i Majk Tobi na meču protiv Makabija u dvorani "Aleksandar Nikolić"foto: Starsport

Poznati košarkaški stručnjak Vlade Đurović izjavio je da je Zvezda uhvatila poslednji voz u Evroligi pobedom nad Makabijem.

- Zvezda je uhvatila zadnji voz, da je izgubila - ne bi mogla da postigne da se uključi. Sada stižu dva najteža gostovanja - PAO i Fenerbahče. Verujte, bolje bi bilo da su igrali sa Baskonijom, Barselonom ili Efesom, nego ove dve ekipe - rekao je Đurović za TV Arena sport.

Miloš Teodosić je pružio izuzetnu partiju, a pored njega iskusni trener ističe i još neka imena.

Miloš Teodosić je blistao protiv Makabija u 'Pioniru'
Miloš Teodosić je blistao protiv Makabija u "Pioniru"foto: Starsport

- Teodosić je odigrao najbolju utakmicu u poslednje dve-tri godine, ovo je bilo profesorski. Ubacivao je, kreirao... Opet, to na kraju ne bi bilo dovoljno da Gedraitis nije odigrao kako je odigrao. Za to je doveden. Ne može od 10 utakmica da odigra dve dobro, pa da kažemo da je dobar igrač. Mora bar šest dobrih i ostale solidno. Pridružio mu se i Tobi, a iako se razmišljalo da će Gilespi da zameni Tobija - to je sad pitanje. Tobi ima dobar šut, nije neki snagator, ali ga je teško braniti.

Zvezdu sada čekaju dva teška gostovanja. Crveno-beli će igrati protiv Panatinaikosa u Atini i Fenerbahčea u Istanbulu

- Zvezda sad mora da dobije na gostovanju bar jedan meč - i trebaju joj neuporedivo bolji Nedović i Mitrović. Bez njih, nema šanse. Zvezdi su sada već odmakli rivali i mora da se napravi brejk da se ide gore.

Bonus video:

04:08

KOŠARKA ILI ONLIFENS: Ovo drugo, više zarađujem! Saznajte najšokantnije detalje o Milici Dabović: Rubrika 36 pitanja, ŠOK!

(Espreso/TV Arena sport/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.