DOUŽER OPTIMISTIČAN PRED REAL: "Uzbuđen sam što idem u rat sa mojim momcima"
Doužer je posle nešto slabijeg starta krenuo da pruža fenomenalne partije, Foto: FOTO: KK Partizan

evroliga

DOUŽER OPTIMISTIČAN PRED REAL: "Uzbuđen sam što idem u rat sa mojim momcima"

Doužer je posle nešto slabijeg starta krenuo da pruža fenomenalne partije

Objavljeno:

Košarkaš Partizana, Pi Džej Doužer, podelio je svoje utiske nakon pobede protiv Valensije u 15. kolu Evrolige.

Crno-beli su nastavili svoj impresivan niz, ostvarivši peti uzastopni trijumf u Evroligi. Ova pobeda donosi im veliko samopouzdanje dok se pripremaju za sledeći izazov protiv Real Madrida, trenutnog lidera takmičenja.

“Definitivno potpuno drugačija pobeda od svega što smo dosad imali. Rovovska borba sa obe strane, čvrste odbrane, fizički jako zahtevna utakmica. Bilo je zabavno igrati i srećan sam što smo na kraju izvojevali pobedu. Jednostavno smo morali da izađemo iz onoga što znamo i što nam je zona komfora, ali uspeli smo da izađemo na kraju kao pobednici, da realizujemo napade kada nam je bilo potrebno", rekao je Doužer, preneo je Mozzart sport.

Duel sa "kraljevskim timo" igra se u četvrtak od 20.45 u Vizink centru, dvorani koja je obeležila prethodnu sezonu oba tima i koja je svedočila tuči u drugoj utakmici plej-ofa, ali i preokretu Reala, posle kog se plasirao na F4.

"Video sam šta se desilo u Madridu, pričalo se mnogo i čuo sam dosta o tome. Uzbuđen sam što idem u ’rat’ sa mojim momcima tamo i nadam se da možemo da izađemo kao pobednici i u Madridu“, rekao je Doužer,

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.