KUVA SE NEŠTO VELIKO: Partizan u PREGOVORIMA sa plejmejkerom!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

potvrđeno

KUVA SE NEŠTO VELIKO: Partizan u PREGOVORIMA sa plejmejkerom!

Obradović uskoro dobija pojačanje?

Objavljeno: 10:55h

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je tokom gostovanja na Prva TV govorio o aktuelnoj situaciji u klubu i usput otkrio problematiku oko termina u "Štark areni".

Nedavno je čelnik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao kako su crno-beli uzurpirali "Arenu".

- Dakle, 2018. sam doneo odluku za Arenu, tada smo potpisali petogodišnji ugovor koji je, potom, prekinut jer je došao kovid, a Arena je tada bila kovid bolnica. Mi smo tada prekinuli ugovor i ponovo, 2021. potpisali novi, ponovo na šest godina, i taj ugovor je na snazi. Dakle, mi zbog Arene napravimo reprogram starih dugova iz vremena korone, i mi to redovno plaćamo. U nekom trenutku petog maja 2023. stiže nam dopis od Arene, žele da raskinemo ugovor zbog duga od 11 miliona dinara. Mi tog dana plaćamo 11 miliona i obaveštavamo da je plaćeno i da se ne raskida ugovor. Arena na postojeći ugovor šalje aneks za povećanje cene. Mala Arena, u tom trenutku zapuštena, ulažemo novac i u nju. Uložili smo i u medicinsku opremu opremu, šuterske mašine, teretanu, da bi Partizan imao uslove da se takmiči. Imamo garantovan ugovor, plaćamo redovno, sve termine smo popunili. Ne mogu mlađe kategorije da izbacim. Ništa ne uzimamo, mi plaćamo sve to na godišnjem nivou. Pazite, da postoji klub kao što je Partizan negde dobio bi halu za džabe. Da neko jednostavno ovde kaže, Partizan je turistička atrakcija, evo vam besplatno sve. Mislim da košarka to i zaslužuje. Država dosta pomaže sport, ali nedostaje infrastruktura. Mi smo zakupac arene, nismo je oteli, redovno je plaćamo, koristimo prostor i termine koje koristimo po ugovoru- potom je odgovorio rivalu.

Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailovićfoto: Starsport©

- Neću da ulazim u to gde trenira naš najveći rival ali čudno je što je odjednom odlučio da poruši svoje arene (FMP hale na Padini) pa ću baš tamo da trenitam gde i Partizan. Imate masu hala po Beogradu. Poštujem šta je naš gradski rival uradio, radi na promociji Beograda i Srbije, ali sa druge strane malo je ovo od infrastrukture za dva kluba.

Ono što najviše zanima navijače je da li će uskoro stići pojačanje za poziciji plejmejkera, a nakon povrede Avramovića ovo pitanje je ključno ua upravu kluba.

- Radimo na tome, tajna je, ne mogu da kažem ništa više.

Bonus video:

00:05

Partizan, trening, Bruno Kaboklo

(Espreso/Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.