OBRADOVIĆ PRIČAO O OGROMNOM PROBLEMU PRED ŽALGIRIS: Trener crno-belih doveo i pobedu u pitanje!
Obradović nije bio preterano srećan, Foto: Starsport©

loše

OBRADOVIĆ PRIČAO O OGROMNOM PROBLEMU PRED ŽALGIRIS: Trener crno-belih doveo i pobedu u pitanje!

Ovo nikako nije dobro u trentuku kada su uhvatili formu

Objavljeno:

Trener Partizana Željko Obradović izneo je očekivanja pred nadolazeći duel sa Žalgirisom u okviru 14. kola Evrolige.

Utakmica će se odigrati u četvrtak od 19 časova u Kaunasu, a crno-beli putuju s trenutnim šestim mestom na tabeli (sedam pobeda i šest poraza), dok je Žalgiris na 14. poziciji sa skorom 5-8.

Obradović je istakao da očekuje teško gostovanje protiv Žalgirisa. Ipak, naglasio je da situacija u njegovom timu nije sjajna.

"Svako naredno gostovanje je najteže. Tako je ovog puta. Tim koji izvanrednu odbranu, koji ima jasne ideju kako i gde da napadne. Imaju ogromnu energiju, kako u odbrani tako i napadu. Sigurno će biti teška utakmica, hala uvek ispunjena do poslednjeg mesta", rekao je Obradović.

Crno-beli će imati trening pred put u Kaunas sa svega 8-9 igrača. Pored povređenih Alekse Avramovića i Frenka Kaminskog, gotovo je sigurno da će Ognjen Jaramaz biti van tima.

Trener je time izrazio zabrinutost zbog ograničenog broja igrača dostupnih za trening i samu utakmicu, a nisu trenirali ni Naneli ni Ledej.

"Što se nas tiče ima problema u odnosu na jučerašnju utakmicu. Ognjen (Jaramaz) neće da trenira, Zak (Ledej) i Džejms (Naneli). Nadam se da će nas biti 8-9 na treningu. Da probamo na takav način da se pripremimo, pa ćemo videti sutra u kakvom stanju mogu da budu ti igrači i da li ćemo eventualno da dobijemo utakmicu", zaključio je Obradović.

Bonus video:

00:29

Grobari obeležavaju godišnjicu smrti Ivana Perovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.