ZVEZDA IMA PRILIKU DA UZME NBA CENTRA! Italijanima Partizan pokvario posao, hoće li sad i crveno-beli?
Kem Birč bira klub u Evropi, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

janisov tip

ZVEZDA IMA PRILIKU DA UZME NBA CENTRA! Italijanima Partizan pokvario posao, hoće li sad i crveno-beli?

Proveo je šest sezona u NBA

Objavljeno:

Košarkaški insajderi su u četvrtak preneli da je KK Venecija identifikovao zamenu za Bruna Kabokla koga su posle dosta peripetija izgubili, a Brazilac završio u Partizanu.

Italijani su već neko vreme u pregovorima sa još jednim bivšim NBA igračem, a u pitanju je Kem Birč.

Kanadski centar je pre mesec dana pominjan kao moguće pojačanje Crvene zvezde, a adut je bila njegova saradnja sa Janisom Sferopulosom.

Kako sada navodi Alesandro Luiđi Mađi, crveno-beli bi i dalje mogli da uđu u pregovore i da se dokopaju Birča, a u prikrajku vreba i Makabi Tel Aviv.

- On je igrač džentlmen. Mnogo je situacija koje pratimo, igrača koji se oslobađaju, uvek u cilju kadrovske implementacije - rekao je Federiko Kazarin, predsednik Venecije, i tako potvrdio interesovanje za Kanađanina od kog očigledno ne očekuje vrdanje koje mu je priredio Kaboklo.

Kao i Brazilac, i Birč je prvo prioritizovao povratak u NBA, ali ta opcija je očigledno otpala. Anadolu Efes se raspitivao za njega još u oktobru.

Kem Birč (31) je 2016-17 igrao za Olimpijakos, a onda je četiri sezone bio član Orlando Medžika pa sezonu i po Toronto Reptorsa. U februaru je trejdovan u San Antonio Spurse za koje nije igrao do kraja sezone i onda je otpušten.

Bonus video:

00:56

Koškanje među navijačima Zvezde u parteru

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.