LAZIĆ POTVRDIO, SFEROPULOS 'RIBAO' KOŠARKAŠE ZVEZDE POSLE VALENSIJE: "Samo treba to da promenimo!"
Janis Sferopulos, Foto: Starsport©

dokle?

LAZIĆ POTVRDIO, SFEROPULOS 'RIBAO' KOŠARKAŠE ZVEZDE POSLE VALENSIJE: "Samo treba to da promenimo!"

Bili su svi nezadovoljni, ne samo trener - rekao je Lazić

Objavljeno:

Janis Sferopulos, trener košarkaša Crvene zvezde, rekao je posle poraza u Valensiji da će obaviti razgovor sa svojim izabranicima i to je i uradio.

Kapiten Branko Lazić je otkrio kako je trener tima sa Malog Kalemegdana, posle novog bolnog poraza držao sastanak koji je bio duži od dosadašnjih.

- Jeste bio duži. Bili su svi nezadovoljni, ne samo trener. Posle ovakvog poraza i posle onakvog prvog poluvremena takve stvari su normalne, ali najvažnije je da pokažemo reakciju - rekao je Lazić u izjavi za Meridian sport, pa se dotakao i samog meča:

- Nismo dobro otvorili utakmicu. U prvom poluvremenu smo primili preveliki broj poena i dozvolili protivniku da lako neutrališe našu odbranu, pogotovo u drugoj četvrtini kada smo primili čak 30 poena, koliko smo primili za čitavo drugo poluvreme, što je jasan pokazatelj gde smo napravili grešku. Nema vremena za ništa drugo, moramo da idemo da se odmaramo i spremimo za sledeću utakmicu, koja je već u petak i nadam se samo da ćemo izvući pouke.

Branko Lazić
foto: Printscreen/Espreso Sport

Glavni problem kapiten Zvezde vidi u prvom poluvremenu.

- Samo treba da promenimo taj pristup. Evo vraćam se ponovo na to prvo poluvremene… Sve vam govori činjenica da smo primili 56 poena, dok smo u nastavku 29 - istakao je Lazić, a zatim je prokomentarisao i sledećeg rivala Baskoniju kog sa klupe predvodi Duško Ivanović s kojim je Zvezda počela sezonu:

- Neće biti sigurno lako, Baskonija je igrala kod kuće, kao što će i protiv nas. Nemaju taj momenat putovanja. Opet će biti odmorniji, ali u svakom slučaju, posle svega što nam se večeras desilo i bez obzira protiv koga igramo, da li bio bivši trener, neko poznat ili ne - na nama je da pokažemo reakciju. Cilj je samo jedan, a to je pobeda.

Utakmica između Baskonije i Crvene zvezde na programu je u petak od 20.30.

Bonus video:

00:22

Susret Teodosića i navijača Zvezde na aerodromu

(Espreso/Meridian sport/Ž.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.