GOSPODIN MAJK DŽEJMS: Dok su njegovi saigrači davali SRAMNE izjave, evo šta je on rekao o pobedi Partizana!
Majk Džejms, Foto: Starsport

kapa dole

GOSPODIN MAJK DŽEJMS: Dok su njegovi saigrači davali SRAMNE izjave, evo šta je on rekao o pobedi Partizana!

Gospodske reči Amerikanca posle poraza od crno-belih

Objavljeno: 10:13h

Košarkaši Partizana savladali su Monako posle produžetka rezultatom 89:85 u "Areni" u okviru 12. kola Evrolige.

Po završetku meča mnogi košarkaši gostiju bili su besni na suđenje, što su pokazali javnim oglašavanjem na društvenim mrežama.

Ipak, njihovo mišljenje nije delio najbolji igrač Monaka, Majk Džejms.

Majk Džejms i Kevin Panter
Majk Džejms i Kevin Panterfoto: Starsport©

- Sudije moraju da rade svoj posao, kao što moramo i mi. Ni ja nisam ubacio sve svoje koševe, pa ne možete da očekujete i da svaka odluka da bude onakva kakvu želimo. To je život i deo košarke. Moramo da idemo dalje. Još uvek imamo šansu da osvojimo na kraju. Moramo da se fokusiramo na to i da se spremimo za petak - rekao je Džejms posle meča za "Sportklub".

Otkrio je i šta je odlučilo pobednika.

- Odlučile su male stvari. Nismo uspeli da prelomimo. Dobra utakmica. Imali smo šansu da pobedimo, ali su sitnice prelomile.

Priznao je da bio iznenađen što ga Partizan nije faulirao pri kraju četvrte četvrtine kada je trojkom doneo dodatnih pet minuta svim timu.

- Da, čekao sam da me fauliraju. Nisam hteo da driblam previše brzo i da budem fauliran na zemlji. Ali, pustili su me da igram. Nije bilo čak ni dupliranja, niti bilo kakve pomoći. Osetio sam priliku da mogu da šutnem i pogodim, to sam i uradio.

Kako sam kaže, bilo je jako teško igrati protiv Partizana.

- Oni rade dobar posao u narušavanju reketa i teraju vas da bacite pas, umesto šuta. Imao sam dobre poglede ka košu, ali nisam ubacivao šuteve koje inače uspevam. Možda je to pohvala za njih, a možda su to samo oni dani kada ne ide. Oni rade dobar posao, organizovani su i, očigledno, dobro vođeni od strane trenera.

Za kraj govorio je i o svojim nastupima ove sezone.

- Nisam zadovoljan. To je proces od dana do dana, od utakmice do utakmice, od treninga do treninga. Gradim svakog dana i trudim se da budem još bolji. Koliko je do sada odigrano, 12 utakmica? To je još jako puno košarke do kraja. Samo moram da se trudim da budem bolji i da šutiram bolje - zaključio je Džejms.

Bonus video:

01:33

Matijas Lesor, rođendan, Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.