OBRADOVIĆ DAO SLOBODAN DAN IGRAČIMA, PA ZABRINUO GROBARE: Imali smo dosta problema...
Ledej i Obradović, Foto: Starsport

sve je otkrio

OBRADOVIĆ DAO SLOBODAN DAN IGRAČIMA, PA ZABRINUO GROBARE: Imali smo dosta problema...

Crno-beli ne dočekuju Monako u najboljem raspoloženju

Objavljeno: 18:01h

Košarkaši Partizana dočekuju Monako ovog utorka od 20.30 u "Štark areni", u okviru 12. kola Evrolige.

Trener crno-belih Željko Obradović se oglasio pred ovaj susret i istakao da je rival jako kvalitetan i da njegov tim mora da igra najbolju košarku tokom svih 40 minuta.

- Gost nam je tim koji je prošle sezone bio na Fajnal foru Evrolige, sasvim zasluženo. Igraju fantastičnu košarku. Pojačali su se ove sezone, te imaju još bolji tim. Moramo da budemo svesni protiv koga igramo i da svih 40 minuta budemo na visokom nivou ako želimo da odigramo dobru utakmicu i eventualno pobedimo - rekao je Željko Obradović.

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: Starsport©

Potvedio je da u timu neće biti Trifunovića i Kaminskog.

- Imali smo dosta problema pred utakmicu u Železniku. U timu sigurno neće biti Trifunović i Kaminski, ostali su bolje i verovatno će biti spremni. Nadam se pozitivnoj reakciji igrača posle prethodnih pobeda, ali najteže je održavati formu i biti na nivou. Probaćemo... Dao sam ekipi slobodan dan juče, posle svega i pre svega što nas očekuje. Igrali smo bez pet igrača utakmicu u Železniku i bilo je neophodno da se odmore, i mentalno i fizički. Nadam se da će sve to uticati pozitivno.

Govorio je i o motivaciji...

- Kod nas uvek postoji motivisanost koja mora da bude na najvišem mogućem nivou, a to što smo dobili dva puta prethodne sezone nema nikakve veze. Svaka nova utakmica je priča za sebe.

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizanafoto: Starsport©

Tempo takmičenja je izuzetno jak, ali trenutno raspored ide na ruku crno-belima.

- Dobra je stvar što nemamo putovanja, ali što se tiče treninga - imamo trening danas i sutra prepodne kada se postavlja utakmica. U sredu će takođe biti lagani trening, pa u četvrtak nova utakmica- rekao je Obradović.

Bonus video:

01:33

Matijas Lesor, rođendan, Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.