NOVI IZRAEALAC U PARTIZANU? Mijailović "zagolicao" maštu Grobara!
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

opa

NOVI IZRAEALAC U PARTIZANU? Mijailović "zagolicao" maštu Grobara!

Prvi čovek KK Partizan ne isključuje tu mogućnost...

Objavljeno: 22:18h

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je u intervju za sajt "israelhayom" govorio o prijateljstvu i pomoći Makabiju koji svoje mečeve igra u Beogradu usled ratnog stanja u njihovoj državi.

- Nema razloga da se mnogo objašnjava. Mi smo prijatelji, a prijatelji su tu za vas u teškim trenucima. Partizan je iskusio kako izgleda igrati u gostima zbog rata. Znamo kakav je osećaj, pa smo ponudili svoju pomoć. Beograd je bezbedan za sve. Kao što vidite, mi smo veoma dobri domaćini, a naša zemlja je otvorena za sve. Da, postoje određeni izazovi, ali sam siguran da se vaše grupe osećaju bezbedno u Beogradu - rekao je Mijailović, a prenosi "Telegraf".

Podsetio se strahota u kojima je i sam učestvovao...

Ostoja MIjailović
Ostoja MIjailovićfoto: Starsport©

- Šta da mislim o ratu? Nažalost, učestvovao sam u ratu sa 19 godina. Morao sam da uzmem pušku i branim svoju zemlju. Rat nikada nikome nije dobar. Rat je sam po sebi katastrofa, a posledice se osećaju mnogo godina nakon završetka rata. Samo mir može vam biti od koristi.

Govorio je Mijailović i o problemima koje ruski klubovi imaju u Evroligi, Jamu Madaru i Deniju Avdiji, kao i da su vrata izraelskih igrača otvorena kada je u pitanju Partizan.

Jam Madar
Jam Madarfoto: Starsport©

- Što da ne? Ako nam bude interesantan Izraelac, rado ćemo ga potpisati u budućnosti. Završili smo našu vezu sa Jamom na način na koji smo završili... to ne bi trebalo da utiče na dogovore sa drugim izraelskim igračima u budućnosti.

Bonus video:

01:33

Matijas Lesor, rođendan, Partizan

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.