VLADE ĐUROVIĆ POSLE POBEDE CRNO-BELIH NAD PANATINAIKOSOM: "Partizan je uhvatio zadnji voz!"
Košarkaški sručnjak dao je svoje viđenje situacije, Foto: Filip Plavčić

POHVALE

VLADE ĐUROVIĆ POSLE POBEDE CRNO-BELIH NAD PANATINAIKOSOM: "Partizan je uhvatio zadnji voz!"

Košarkaški sručnjak dao je svoje viđenje situacije

Objavljeno:

Košarkaši Partizana savladali su Panatinaikos posle produžetka u utakmici 11. kola Evrolige, a već večeras će ponovo biti na terenu u okviru ABA lige, pošto u Železniku igraju sa FMP-om.

Iskusni trener Vlade Đurović je po običaju na TV Arena Sport svakog prvog dana vikenda analizirao meč crno-belih u Evroligi. Posebno je istakao povratak Kevina Pantera na teren i njegov uticaj na tim.

- Onako kako je Panter igrao, mislio sam da nije oporavljen, ali kada je bilo najvažnije - pogodio je dva šuta, pa bacio alej-up. Da nije bilo njega, Partizan ne bi dobio. Ovo je bila najbolja odbrana Partizana ove sezone, a oni su primili najviše koševa uz Albu. Igrali su oštro, uz kontakt, skok je bio dosta bolji i da nije bilo Lesora, bio bi još bolji. Lesor je sebe nadmašio kako je igrao i to protiv svog bivšeg kluba, a nije se čuo jedan zvižduk. To je dokaz da su ga voleli.

Dodaje da je Partizan uhvatio zadnji voz da se priključi gornjem delu tabele.

- Partizan je uhvatio zadnji voz. Znam da će reći šta ja sad pričam, ali da nisu - teško bi stigli ostale. Real ima deset pobeda, Barsa osam, dve ekipe sa sedam, pet sa šest pobeda i pet sa pet pobeda. Da je Partizan ostao sa četiri, bio bi zajedno sa Milanom... Veliki je to zaostatak - zaključak je Đurovića.

Bonus video:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.