JOKIĆ DOBIO NAJVEĆE POJAČANJE: Denver Nagets su opet STRAH i TREPET za ceo NBA! (VIDEO)
Džamal Marej i Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

svaki šraf je tu

JOKIĆ DOBIO NAJVEĆE POJAČANJE: Denver Nagets su opet STRAH i TREPET za ceo NBA! (VIDEO)

Odmah je trojkom sa skoro polovine terena uz zvuk sirene razgalio navijače Denvera i dobio tapšanje po glavi od Jokića

Objavljeno:
Nedeljko Đukić

Svojim 112. tripl-dablom u NBA, Nikola Jokić je vodio Denver do druge pobede nad Hjustonom u tri dana, ali to nije jedino što je obeležilo ovaj meč.

Posle četiri nedelje u ekipu šampiona se vratio Džamal Marej, posle Jokića najbolji igrač Nagetsa koji je posebno značajan u ofanzivi čete Majkla Melouna.

Marej je neretko u prošlosezonskom pohodu na NBA prsten bio najefikasniji igrač Denvera, a ove sezone je pre povrede počeo ozbiljno da doprinosi i aistencijama pa i na taj način rasterećuje Nikolu Jokića.

Na povratku na teren Marej je za 22 minuta postigao 16 poena, a imao je i po šest skokova i šest asistencija. Brzo po početku utakmice je trojkom sa skoro polovine terena uz zvuk sirene razgalio domaće navijače i dobio tapšanje po glavi od Somborca.

"Grumenja" definitivno opet melju u napadu, ali odbrana još nije na potrebnom nivou a treba videti i kako će funkcionisati u gostima gde su zabeležili svih šest poraza dosad. U "Bol areni" su nedodirljivi (9-0, ukupan skor 13-6).

Jokiću, Mareju i društvu upravo slede tri teška gostovanja - Finiksu, Sakramentu i LA Klipersima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:33

Matijas Lesor, rođendan, Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.