JOKIĆEV SAIGRAČ ŠOKIRAO SVE: Nikola je pio ŠEST piva dnevno u Srbiji, verovatno nije ni pipnuo loptu!
Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

hit

JOKIĆEV SAIGRAČ ŠOKIRAO SVE: Nikola je pio ŠEST piva dnevno u Srbiji, verovatno nije ni pipnuo loptu!

I pored toga je nezaustavljiv u NBA ligi

Objavljeno:

Majkl Porter Džunior i Eron Gordon razgovarali su o Nikoli Jokiću u Porterovom podkastu.

Poznato je da je Gordon veliki prijatelj sa srpskim košarkašem, a brat bivšeg košarkaša Partizana, Drua Gordona, govorio je o Nikolinoj radnoj etici.

- Jokić je veliki lider. Uvek je tačan, svaki dan. Trenira svakog jutra, odigra utakmicu, pa posle utakmice diže tegove. Redovno radi svakog dana. I na sve to, skroman je. Kad imate dvostrukog MVP-a i najkorisnijeg igrača NBA finala koji je tako nesebičan, to vam je kao dar sa neba. Ako on to može, onda mogu i drugi da dele loptu. On je zver - rekao je Gordon.

Porter se nadovezao na ove reči i potom otkrio šta je Jokić radio dok se odmarao u Srbiji.

- On je jedinstven. Kad ga gledate iz noći u noć, on je najbolji igrač kog sam ikad video. Ludo je šza sve može da učini. Ranije je bio dobar, ali nije bio toliko zainteresovan. Rastao je iz godine u godinu. Čak i posle MVP sezone. Kako je to moguće da postaneš bolji posle MVP godine? Bolji je i ove godine, a osvojili smo prsten. Pričao sam s njim i rekao mi je da je u Srbiji pio šest piva dnevno. Verovatno nije ni dirnuo loptu. Vas dvojica imate vrhunsku hemiju, kad ti on baca lobove za zakucavanja - rekao je Portrer.

Jokić ove sezone prosečno beleži 28.8 poena, 13.4 skoka i 8.9 asistencija i ponovo je jedan od glavnih kandidata za MVP priznanje, koje mu je prošle sezone izmaklo.

Bonus video:

04:08

KOŠARKA ILI ONLIFENS: Ovo drugo, više zarađujem! Saznajte najšokantnije detalje o Milici Dabović: Rubrika 36 pitanja, ŠOK!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.