BRUNO KABOKLO UČI GLEDAJUĆI SNIMKE LJUBIMCA GROBARA: Željko Obradović pravi ZVER od Brazilca!
Kaboklo na meču sa Albom, Foto: Starsport©

polako se sklapaju kockice

BRUNO KABOKLO UČI GLEDAJUĆI SNIMKE LJUBIMCA GROBARA: Željko Obradović pravi ZVER od Brazilca!

Spreman je da preuzme njegovu ulogu

Objavljeno: 10:21h

Košarkaši Partizana dočekuju Panatinaikos u četvrtak od 20.45, u okviru 11. kola Evrolige.

Biće to povratak Matijasa Lesora pred "Grobare", a to će biti motiv više za Bruna Kabokla da dokaže da mu je dostojna zamena.

Brazilac ne beži od toga da mora da zaduži status kod navijača i otkriva da mu je upravo Lesor velika motivacija.

- Znam da ga mnogo vole ovde, trener mi pokazuje video klipove šta je sve radio dok je bio u Partizanu, sjajan je bio. Učim i od Lesora. Želim da imam sličnu ulogu kao on, a to žele i treneri. U četvrtak očekujem borbu. Igramo na našem terenu što je uvek velika prednost. Nadam se naravno pobedi - rekao je Kaboklo za "Mozzartsport".

Lesor i Vildoza
Lesor i Vildozafoto: Antonis Nikolopoulos / Eurokinissi / imago sportfotodienst / Profimedia

Priznaje da će mu biti potrebno vreme da se uklopi u tim.

- Svi još uvek učimo kako da igramo jedni sa drugima, ovo posebno važi za mene zbog toliko različitih opcija koje imamo sa različitim postavama. Pogledajte samo postavu sa Smajlijem kada igra nisko krilo. On je neprestano u mismeču, možemo na brojnim pozicijama da stvorimo takve situacije. Možemo tako da kaznimo mnoge timove, samo moramo da igramo kocentrisano jer je uvek potreban fokus zbog raznih akcija koje je trener pripremio.

Oduševljen je radom sa Željkom Obradovićem.

- Neverovatno mi je. Imam osećaj da trener ima 1.000 različitih akcija. Sve pokušavam da ih zapamtim, desi mi se nekada da zaboravim na terenu, ali to drugi timovi ne znaju a-ha-ha. Trudim se svakako da sve zapamtim i da se uklopim u igru tima. Uvek mogu da pokažem energiju, da skačem, da igram odbranu.

Iako je u karijeri promenio poveći broj klubova, nikada do sada nije igrao Evroligu.

Bruno Kaboklo
Bruno Kaboklofoto: Starsport©

- Teško je jer sam stigao usred sezone, definitivno je drugačije u odnosu na sva ranija iskustva zbog velikog kvaliteta protivnika, saigrača... Svega. Jednostavno je veći izazov. Sve je ovo novo za mene, ali uživam u procesu. Učim svaki dan i nadam se da ću moći da pomognem ovom timu da pravi velike uspehe.

- Moramo ovako da igramo, prethodnih nekoliko utakmica smo se mučili, ali bolja vremena stižu i tada ćemo da uživamo. Radimo naporno, i mi i treneri. Radimo na odbrani, na svim detaljima. Verujem da će sve biti kako treba, samo nam je vremena potrebno. Bićemo uspešni.

Ima velike ambicije sa crno-belima.

- Želim da budemo dominantan tim koji će svakoga da pobedi. Vraća nam se i Kevin, sa njim smo još bolji - završava Kaboklo.

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.