TRENER FMP-A SE UGRIZAO ZA JEZIK PRED MEČ SA PARTIZANOM: Znate da je to zabranjeno...
Nenad Stefanović, Foto: Starsport©/Dušan Milenković

iskren do koske

TRENER FMP-A SE UGRIZAO ZA JEZIK PRED MEČ SA PARTIZANOM: Znate da je to zabranjeno...

Stefanoviću teško pao poraz

Objavljeno: 23:25h

Košarkaši FMP-a poraženi su na svom parketu od Studentskog centra sa 86:99, u meču devetog kola regionalne ABA lige.

Trener FMP-a, Nenad Stefanović, istakao je i uzroke poraza od ovog meča.

- Čestitke Derbiju na zasluženoj pobedi, mislim da smo, glupo je reći jer je utakmica završena sa 13 razlike, ali dosta dobrih stvari smo uradili danas, mislim da smo mogli da dobijemo, utakmicu je dobio direktno Nikola Pavličević, 11 i po minuta, 18 poena. Od toga ona ključna trojka na četiri razlike za nas, on je bio "iks faktor", mislim da smo ostale dobro zaustavili i napadali, on je bio presudan faktor na utakmici. Bolja utakmica za nas od one sa Borcem, što se tiče čvrstine i želje da se pobedi, ali ne dovoljno da bi pobeđivali ove utakmice, okrećemo se daljem radu i pripremi utakmice sa Partizanom.

Sudije su bile i glavni akteri ovog meča, a Stefanović nije želeo to da komentariše.

- Znate i sami da je zabranjeno, ja se trudim da imam neku normalnu relaciju sa sudijama, negde mislim da najmanje protestvujem u ligi. Ovo mi je prva tehnička ili druga, u smislu svesna, dobiješ nekad a nisi ni hteo da dobiješ. Mislim da smo u poslednje dve godine napravili dosta dobre stvari u ovoj ligi, rekao bih da smo osveženje, dve godine plej-of, da radimo dobar posao i da zaslužujemo malo više poštovanja, ja bih tako rekao. Mi nemamo domaći teren u smislu publike, gde su neki timovi u prednosti, ali opet, ima i nekim drugim mestima po 30 ljudi u halu pa se oseti razlika kad se igra u gostima. To je to.

Nenad Stefanović
Nenad Stefanovićfoto: Starsport©

Na kraju, on je pričao i o idućem meču protiv Partizana.

- Negde za tu utakmicu, nemamo pritiska, bićemo rasterećeni, to je nešto što nas možda opterećuje u ovim utakmicama kući, tako da... Nema šta, momci generalno dobro treniraju, opet i mi kad pričamo između sebe, mi imamo jednu lošu utakmicu sa Borcem, a imamo i kiks, to je Krka, to smo nadoknadili, ali to je to... Ne vidim drugi način sem individualne priče i da nastavimo da radimo i da verujemo da će se neki plodovi našeg rada videti u budućnosti u nekom kraju ove sezone, da finiširamo na pravi način i da se izvučemo iz nezgodne situacije u kojoj smo.

Bonus video:

01:08

Predstavljanje igrača na utakmici FMP - Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.