BAJERN POKVARIO SLAVLJE U LIONU: Toni Parker, preokret, dva produžetka i na kraju pobeda Nemaca! (VIDEO)
Ekipa Pabla Lasa se bolje snašla u završnici, Foto: Starsport©

eVROLIGA

BAJERN POKVARIO SLAVLJE U LIONU: Toni Parker, preokret, dva produžetka i na kraju pobeda Nemaca! (VIDEO)

Bavarci slavili posle dva produžetka

Objavljeno:

U 10. kolu Evrolige, Asvel je domaćin Bajernu Minhenu, ali je nemački tim ostvario pobedu nakon dva produžetka rezultatom 101:100.

Meč se odigrao u novootvorenoj "LDLC areni", koja je koštala 140.000.000 evra i ima kapacitet od 12.523 mesta za košarkaške utakmice. Otvaranju arene prisustvovao je i Toni Parker.

Utakmica je bila istorijska, kao što i priliči otvaranju ovako grandiozne dvorane. Asvel je u poslednjoj četvrtini ispustio dvanaest poena prednosti, a Bajern je uspeo da preokrene, vodeći nas u dva produžetka.

Na kraju, Bajern je pobedio rezultatom 101:100, nakon što je Nils Gifaj pogodio dva penala na dva sekunde pre kraja drugog produžetka.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Žofri Lovernj sa 21 poenom, dok su Majkl Skot i Timoti Luvavu-Kabaro dodali 21 odnosno 20 poena. Na strani Bajerna, Luk Bolmaro i Devin Buker su prednjačili sa po 16 poena, dok su Nils Gifaj i Serž Ibaka dodali po 14 poena.

Bonus video:

01:51

AMERIKA JE POREMETILA POSLOVE EVROPE, ČAK I SAM RAT U UKRAJINI Stručnjaci bez dileme: EU je u krizi, DESNIČARSKA ideja dominira!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.