KAD NE MOŽE PARTIZAN, MOŽE ON: Božić osvetio crno-bele!
Petar Božić dok je sedeo na klupi Partizana, Foto: Saša Pavlić Koky

evrokup

KAD NE MOŽE PARTIZAN, MOŽE ON: Božić osvetio crno-bele!

Miljenik Grobara upisao novu recku

Objavljeno: 22:49h

Košarkaši Cedevita Olimpije u ponedeljak su još jednom savladali Partizan pred svojim navijačima, ali su dva dana kasnije doživeli novi neuspeh u Evrokupu.

Ljubljančani su poraženi na gostovanju London Lajonsima rezultatom 101:95 u okviru 8. kola Evrokupa.

Izabranici Simonea Pjaniđanija ostali su jedini tim u A grupi koji i dalje nije osetio slast pobede. Sa druge strane, engleski predstavnik, kojeg predvodi Petar Božić, ima skor od šest pobeda i dva poraza.

Posle izjednačene prve četvrtine, London se u drugoj odlepio i u jednom trenutku imao dvocifrenu prednost, ali je Cedevita Olimpija do kraja poluvremena uspela da smanji na 50:43.

Lajonsi su održavali prednost u trećem periodu, ali je Cedevita uspela da smanji prednost i pred poslednjih deset minuta ušla je sa zaostatkom od samo tri poena razlike, 73:70.

London nije ispuštao prednost u poslednjih deset minuta, a gosti iz Slovenije uspeli su u jednom trenutku da priđu na poen zaostatka (88:87, 90:89). Ipak, Lajonsi su odbili te nalete i serijom od 8:0 se odlepili na nedostižnu razliku.

Najbolji u pobedničkom taboru bio je Met Morgan sa 24 poena i pet asistencija, Gabrijel Olaseni imao je dabl-dabl učinak od 19 poena i 12 skokova, Konor Morgan je dodao 18 poena, a dvocifren je bio i Luk Nelson sa 17 koševa.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

04:08

KOŠARKA ILI ONLIFENS: Ovo drugo, više zarađujem! Saznajte najšokantnije detalje o Milici Dabović: Rubrika 36 pitanja, ŠOK!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.