NOVI PORAZ PARTIZANA U ABA LIGI: Jaka Blažič sjajnom partijom naneo treći poraz crno-belima!
Novi poraz za crno-bele, Foto: KK Partizan

aba liga

NOVI PORAZ PARTIZANA U ABA LIGI: Jaka Blažič sjajnom partijom naneo treći poraz crno-belima!

Partizan je tako zabeležio šesti uzastopni poraz protiv Cedevite

Objavljeno: 22:08h

Košarkaši Partizana su poraženi od Cedevite Olimpije rezultatom 95:91 u okviru 8. kola ABA lige

Izabranici Željka Obradovića su dobro ušli u meč, a Kaminski i Ledej su poenima iz reketa, dok je Jaka Blažić bio najbolji pojedinac kod ekipe Olimpije, a crno-beli su kao pobednici izašli na kraju četvrtine.

Ako je prva četvrtina pripala Partizanu, druga je u potpunosti Cedeviti koja je preokrenula rezultat i otišla na pauzu sa jednim poenom prednosti.

Drugo poluvreme je bilo prepuno preokreta. Smenjivali su se crno-beli i zeleni maltene u svakom napadu. Doužer i Kaboklo su našli konekciju, Kaminski je pakovao poene iz reketa, ali su igrači Olimpije sa distance bili znatno precizniji.U poslednjem napadu treće četvrtine je Anđušić napravio nepotreban faul na Kobsu za tri slobodna bacanja i Cedevita je preuzela prednost pred poslednji kvartal.

U poslednjoj četvrtini je viđena slična situacija kao i u trećoj. Veliki broj preokreta, ali i slobodnih bacanja pošto igrači obe ekipe nisu dozvoljavali lake poene. Ponovo je kod Olimpije sve preuzeo Jaka Blažić koji je bio nepremostiva prepreka za crno-bele, a važnu ulogu je odigrao i Prepelič koji je bio siguran sa linuije za slobodna bacanja.

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Kaminski sa 20 poena, a pratio ga je Ledej sa 17 poena. Kod Cedevite pomenuti Blažić je postigao čak 29 poena, dok je Prepelić zabeležio dabl-dabl sa 18 poena i 11 asistencija.

Bonus video:

00:29

Grobari obeležavaju godišnjicu smrti Ivana Perovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.