RAJAKOVIĆ DIRIGOVAO RAPSODIJOM TORONTA: Pokuševski ODLIČAN, Micić za zaborav! Durent i Džejms su kao vino (VIDEO)
Darko Rajaković je vodio Reptorse do ubedljive pobede, Foto: Zou Zheng / Xinhua News / Profimedia, USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

RAJAKOVIĆ DIRIGOVAO RAPSODIJOM TORONTA: Pokuševski ODLIČAN, Micić za zaborav! Durent i Džejms su kao vino (VIDEO)

Srpski trener je mogao da uživa u efikasnoj igri celog tima

Objavljeno: 08:03h

Nikola Jokić nije imao uspeha sa Denverom prethodne noći u NBA, ali ostali srpski predstavnici jesu sa svojim timovima.

Darko Rajaković je sa Torontom kasno u nedelju veče po srednjoevropskom vremenu dočekao Detroit, a Reptorsi su zgromili goste - 142:113.

Srpski trener je mogao da uživa u efikasnoj igri celog tima jer su čak sedmorica njegovih igrača imala dvocifren poenterski učinak, a opet je najbolji bio Paskal Sijakam sa 23 poena.

Oklahoma Siti je bio još ubedljiviji na gostovanju Portlandu - 134:91.

Aleksej Pokuševski je odlično iskoristio nepunih devet minuta na parketu u ekipi pobednika i postigao pet poena (1/1 trojke i 1/2 dvojke), podleio četiri asistencije i uhvatio tri lopte. Vasilije Micić se nije proslavio pošto je za šest minuta imao jednu asistenciju i dve izgubljene lopte.

Najbolji je opet bio Šej Gildžus-Alegzender sa 28 poena za Tander.

Finiks je posle dva produžetka drugi put u tri dana pobedio Jutu u gostima 140:137. Kevin Durent je opet za Sanse postigao 39 poena, a imao je i 10 asistencija i osam skokova, dok je kod Džeza najbolji bio Lauri Markanen sa 38 poena.

Lebron Džejms igra kao u najboljim danima. Sa 37 poena je predvodio Los Anđeles Lejkerse do tesne pobede nad Hjustonom za koji nije igrao Boban Marjanović - 105:104.

Sakramento je kao gost pobedio Dalas 129:113.

Domantas Sabonis je bio najistaknutiji sa 32 poena i 13 skokova za Kingse. Diaron Foks je dodao 30 poena. Kod domaćih Meveriksa Luka Dončić je imao 25 poena (7/19 iz igre) i 10 skokova a Kajri Irving 23 poena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.