MONEKE PONOVO O SITUACIJI SA NANELIJEM: Video sam šta je napisao...
Čima Moneke, Foto: Ricardo Larreina / imago sportfotodienst / Profimedia

BASKONIJA

MONEKE PONOVO O SITUACIJI SA NANELIJEM: Video sam šta je napisao...

Saga oko opklade se nastavlja

Objavljeno: 19:10h

Čima Moneke je protekle nedelje rastužio navijače Partizana i poenima sa slobodnih bacanja doneo pobedu Baskoniji u okviru 6. kola Evrolige.

Nigerijski košarkaš je uoči odlučujućih penala imao zanimljivu komunikaciju sa Džejmsom Nanelijem i Zekom Ledejom.

Moneke je nakon pobede Baskonije rukama pokazivao da traži novac, a kasnije je objasnio da se sa Nanelijem kladio u mesečnu platu da će pogoditi oba slobodna.

Ipak, Partizanov Amerikanac je sve to demantovao, a povodom svega se još jednom oglasio i Moneke u razgovoru za podkast Jurohupsa.

- Video sam da je napisao da se nije kladio. Mislim… Govorio mi je da ću promašiti slobodna bacanja, a ja sam rekao da neću. Rekao sam ‘Možemo da se kladimo.’ On je rekao ‘Da, kladićemo se…’ Ali naravno, nije to opklada posle koje očekujem da će neko zapravo dati novac. Kao kada kažete nekome ‘Kladim se da ću pogoditi.’ Pitao sam ga da se kladimo u mesečnu platu, a on je rekao da mu to odgovara. Tada je Zek Ledej počeo da se osmehuje i da klima glavom - rekao je Moneke i dodao:

- Zbog toga sam, kada sam pogodio, rekao da dolazim po novac. To je bila šala, prijateljska stvar. Zato sam i počeo da pokazujem novac prstima. Ne bih lagao, sve je to dokumentovano. Sigurno neću doći u Srbiju i reći ‘Daj mi moje pare.’ Takva je bila ‘opklada’. Ne želim taj novac, zadovoljan sam svojom zaradom i drago mi je zbog pobede - zaključio je Moneke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.