MONEKE 'SIPA SO NA RANU' PARTIZANOVCIMA: Očekujem isplatu kad dođem na meč u Beogradu!
Čima Moneke, Foto: Printscreen/Instagram/@chimdoggg

još je u elementu

MONEKE 'SIPA SO NA RANU' PARTIZANOVCIMA: Očekujem isplatu kad dođem na meč u Beogradu!

Moneke je otkrio razgovor sa Nanelijem i Ledejom

Objavljeno: 10:08h

Čima Moneke je bio junak pobede Baskonije nad Partizanom u šestom kolu Evrolige, pošto je pogodio oba slobodna bacanja u samoj završnici i tako postavio konačan rezultat 84.83.

Nakon meča Nigerijac je objavio video u kom pušta glasovne poruke sa uvredama navijača Partizana, a za "Mocart sport" je otkrio i da je imao neku vrstu "treš toka" sa košarkašima crno-belih, Džejmsom Nanelijem i Zekom Ledejom.

Oni su pokušali da ga dekocentrišu pred izvođenje ključnuh penala.

- Prvo što hoću da kažem da je taj momenat u finišu meča protiv Partizana već postao jedan od omiljenih u mojoj karijeri. To je esencija sporta, nadmetanja. Zbog toga svi gledamo košarku i uživamo u sportu. Jedan tim na sve moguće načine želi da zadrži prednost i dođe do pobede za koju se borio prethodnih 40 minuta, a onda je sav pritisak na protivniku da pokuša da preokrene. Neverovatna situacija koju ću pamtiti - počeo je Moneke pa dodao da se sa igračima crno-belih kladio u mesečnu platu da će pogoditi oba penala.

Čima Moneke
foto: Printscreen/Instagram/@chimdoggg

- Mislim da su svi mogli da vide o čemu smo pričali. Oni su govorili da sigurno neću pogoditi dva slobodna bacanja, a ja sam im odgovorio da nema šanse da promašim. Na kraju smo napravili i opkladu. Kladili smo se u mesečnu platu da ću pogoditi oba, očekujem isplatu kada budem došao na meč u Beogradu da igram protiv Partizana. Zbog toga sam posle utakmice pokazivao znak dolara - rekao je Moneke za "Mocart sport".

Bonus video:

00:06

Atmosfera pred meč Partizan - Cibona

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.