REPLIKA OSTOJE MIJAILOVIĆA NA REČI NEBOJŠE ČOVIĆA: "Hteli su da raskinu ugovor, Partizan to nije dopustio"
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

Nastavlja se saga...

REPLIKA OSTOJE MIJAILOVIĆA NA REČI NEBOJŠE ČOVIĆA: "Hteli su da raskinu ugovor, Partizan to nije dopustio"

Pošto se naš klub po ovoj temi više neće oglašavati, molim učesnike u ovoj besmislenoj raspravi da ne manipulišu javnošću i ne iznose netačne informacije, rekao je prvi čovek crno-belih

Objavljeno:

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan odgovorio je Nebojši Čoviću, prvom čoveku KK Crvena zvezda oko saradnje Arene i crno-belih.

- Zaista mi je žao što moram da ponovo odgovorim na neistine koje su iznete na račun kluba čiji sam predsednik evo već sedmu godinu. Ukratko, Košarkaski klub Partizan ima važeći ugovor Arenom do 2026. godine. On je potpisan po tržišnim uslovima. Ugovor nije raskinut, niti može biti raskinut jer KK Partizan na današnji dan nema niti jedan dinar dospelog duga prema Areni. Mi svoje obaveze plaćamo redovno, na mesečnom nivou. Na osnovu važećeg ugovora, definisani su naši termini i oni su svi popunjeni. Da nisu, sigurno bi izašli u susret Areni pre svega, pa i gradskom rivalu - rekao je Mijailović za B92.

Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailovićfoto: Starsport©

Nastavio je u istom tonu.

- Ipak, zbog naših potreba to prosto nije moguće. Istina je da je rukovodstvo Arene u maju mesecu pokušalo da jednostrano raskine naš ugovor, ali mi to nismo dozvolili jer nije bilo pravnog osnova za tako nešto. Pošto se naš klub po ovoj temi više neće oglašavati, molim učesnike u ovoj besmislenoj raspravi da ne manipulišu javnošću i ne iznose netačne informacije - zaključio je predsednik Partizana.

Bonus video:

01:38

Grobari priredili spektakularnu atmosferu na večitom derbiju

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.