OTVARAJU LI SE DUŠKU IVANOVIĆU VRATA ZA POVRATAK? "Da slušam druge, već bih se OBESIO o drvo! Nismo na SAHRANI"
Duško Ivanović bi mogao brzo da pronađe novi angažman, Foto: Starsport©

vrteška

OTVARAJU LI SE DUŠKU IVANOVIĆU VRATA ZA POVRATAK? "Da slušam druge, već bih se OBESIO o drvo! Nismo na SAHRANI"

"Možda spremate moju sahranu, ali veoma sam miran"

Objavljeno:

Vrlo brzo otkako je šokantno smenjen sa mesta prvog trenera Crvene zvezde, Duško Ivanović je počeo da se dovodi u vezu sa povratkom u Španiju, konkretno u Baskoniju koju je vodio od 2000. do 2005.

Ekipa iz Vitorija-Gastejsa je posle četiri kola elitnog evropskog takmičenja na skoru 1-3, koliko imaju i Zvezda, Partizan i Panatinaikos. Vezali su Baski tri poraza na svom terenu, posle Bajerna doživljen je potop protiv Žalgirisa, a onda su izgubili i od Unikahe u ACB ligi.

Međutim, trener Đoan Penjaroja se ne osvrće na pisanje medija koji su ga već smenili.

- Posvećen sam onome što kontrolišem na terenu i u svlačionici i jasno je da razgovaramo o tome kuda treba da idemo. Nisam zabrinut za sebe, miran sam za svoj posao, ali bih voleo da budemo dosledniji. Imam fantastičnu grupu koja je uz mene - rekao je Penjaroja posle meča sa Unikahom.

Đoan Penjaroja
foto: EPA/Filip Singer

Potom je prokomentarisao moguću smenu.

- Da sam obratio pažnju na svu buku i priče već bih se obesio o drvo, a tek je 23. oktobar. Radiću kao što sam radio tokom svoje karijere. Možda spremate moju sahranu, ali veoma sam miran, imam dobru konekciju sa igračima. Nismo na sahrani, ni mojoj ni na Baskonijinoj. U procesu smo da budemo bolji i pogođeni smo posle rezultata ove nedelje. Ako to ne utiče na igrače, onda smo sje***i. Ne možete da poredite sezone. Loše je vreme i nije neobično da se ovo desi, ali moramo da budemo jaki - zaključio je Penjaroja.

Đoan Penjaroja
foto: EPA/Andrej Cukić
Standings provided by Sofascore

Bonus video:

00:21

Duško Ivanović isključen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.