KAMINSKI PRETI BIVŠEM GROBARU: Spreman sam za njega!
Kaminski nema dilemu, Foto: Starsport©/Predrag Milosavljević

samopouzdanje

KAMINSKI PRETI BIVŠEM GROBARU: Spreman sam za njega!

Kaminski nema dilemu

Objavljeno:

Košarkaš Partizana,Frenk Kaminski, dobro zna koliko će biti teško gostovanje protiv Olimpijakosa u četvrtom kolu Evrolige

Utakmica se igra u četvrtak u Atini od 20:15. Partizan je krenuo put Atine dan nakon poraza od Barselone rezultatom 83:92.

"Ne smemo da gledamo unazad, teško je izbrisati iz misli poraz od Barselone, ali moramo da krenemo dalje. Popravićemo stvari koje nismo dobro radili protiv Barse i usmeriti se na Olimpijakos, kako bi odigrali dobru utakmicu. Moramo da izvučemo najbolje iz meča sa Barselonom i da krenemo dalje. Fokusirani smo na Olimpijakos, ovo je velika utakmica za nas, moramo da se fokusiramo, rasčistimo misli i pokušamo da pobedimo", rekao je Kaminski.

Kaminski je istakao i da je spreman za duele sa centrom Olimpijakosa Nikolom Milutinovim, koji se ove sezone vratio u Evroligu i među crveno-bele iz Pireja.

"Spreman sam. On je jako dobar igrač, dugo igra u Evropi, veliki je, snažan. Biće izazov za nas, ali mi imamo tri dobra centra i možemo da ga poremetimo. Biće zanimljiv duel”, zaključio je Kaminski.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.