NIKAD VIŠE ZVIŽDUCI: "Delije" gromoglasno pozdravile emotivnog Obradovića, on opet krenuo ka grbu, ali... (FOTO)
Saša Obradović, Foto: Starsport©

topao doček

NIKAD VIŠE ZVIŽDUCI: "Delije" gromoglasno pozdravile emotivnog Obradovića, on opet krenuo ka grbu, ali... (FOTO)

Nije se ponovila scena od prošle sezone

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde vode na poluvremenu protiv Monaka 44:38 u utakmici 3. kola Evrolige, a nošeni su sjajnom atmosferom i navijanjem s tribina beogradske "Arene".

"Delije" su još jednom gromoglasno pozdravile i trenera "Kneževa", a svoju igračku legendu i bivšeg šefa stručnog štaba, Sašu Obradović.

Obradović je zajedno sa nekadašnjim košarkašem crveno-belih, Džordanom Lojdom, kročio na parket Arene, a dočekan je velikim aplauzom i skandiranjem od strane navijača Zvezde.

Saša Obradović, Duško Ivanović
foto: Starsport©

U jednom momentu on je krenuo da korača po ivici terena, kada se i prekrstio, a pošao je i prema samoj sredini terena ka grbu.

Ipak, nije se ponovila scena od prošle sezone kada je Obradović kleknuo da ljubi grb Crvene zvezde na parketu, već je stavio ruke na grudi i pozdravio navijače aplauzom.

Saša Obradović
foto: Starsport©

Podsetimo, bilo je neizvesno kako će početkom godine "Delije" dočekati Sašu Obradovića nakon zvižduka koje su mu uputili u februaru 2022. tokom njegovog sudskog spora sa upravom kluba.

- Svako plaća ulaznicu da se ponaša kako hoće, ne moram nikome ništa da objašnjavam, nikada nikome nisam u životu dugovao, tako vaspitavam i svoju decu, da budu pošteni i časni ljudi, pa sve ostalo. Naravno da mi je krivo što se neko izražava na takav način, ali sam probao da se fokusiram na igru! Jako mi je krivo zbog toga, verovatno bi sve bilo drugačije da je bio takav ambijent, uzeti su mi snovi. Nije važno. Ovo je Zvezdino odelo u kom sedim ovde, sa njim ću da idem u top 8 - rekao je tada Saša Obradović.

Saša Obradović
foto: Starsport©

Januara 2023. je toplo dočekan od navijača Partizana, a onda i od najvatrenijih pristalica Zvezde čiji je grb na centru igrališta tada poljubio.

Bonus video:

00:19

Navijači Zvezde sa košarkašima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.