MONAKO POBEDIO PRED ZVEZDU: Ekipa Saše Obradovića podiže formu pred dolazak u Beograd!
Foto: EPA/TOMS KALNINS

pobeda

MONAKO POBEDIO PRED ZVEZDU: Ekipa Saše Obradovića podiže formu pred dolazak u Beograd!

Monako vezao sedam pobeda u prvenstvu

Objavljeno:

Košarkaši Monaka ostvarili su još jednu važnu pobedu, ovoga puta protiv ekipe Burga rezultatom 78:67, u derbiju sedmog kola francuske lige.

Tim iz Kneževine nastavlja svoju impresivnu seriju i beleži sedmu uzastopnu pobedu u domaćem prvenstvu, čime zadržava vodeću poziciju na tabeli.

S druge strane, ekipa Saše Obradovića nije imala uspeha u Evroligi, s porazima od Valensije u Španiji (70:65) i Virtusa na svom terenu (83:59). Monako je bolje krenuo u susretu protiv Burga, ali su gosti u nekoliko navrata tokom prvog poluvremena preuzimali vođstvo.

Međutim, tokom treće četvrtine Monako nije dozvolio protivnicima da se odlepe, a serijom 11:2 na početku poslednjeg perioda igre, osigurali su pobedu.

Ova pobeda je bila odlična priprema za predstojeći susret protiv Crvene zvezde u Beogradu, koji će se odigrati u sredu u 20:00 časova.

Najbolji strelac za Monako bio je Džejms s 17 poena, dok su Okobo, Kornelije i Dialo dodali 12, odnosno po devet poena. Na strani Burga, jedini dvocifreni strelac bio je Majk sa 12 poena.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.