SERHIO LJULJ OPET PROVOCIRA: Udario protivničkog trenera u glavu! (VIDEO)
Serhio Ljulj opet provocira, Foto: JAVIER SORIANO / AFP / Profimedia

VUK ĆUD NE MENJA

SERHIO LJULJ OPET PROVOCIRA: Udario protivničkog trenera u glavu! (VIDEO)

Ne iznenađava njegovo ponašanje

Objavljeno: 17:38h

Košarkaš Real Madrida, Serhio Ljulj, ponovno je postao predmetom kontroverze zbog svog nesportskog ponašanja. Ovaj put, incident se dogodio tokom poluvremena meča protiv Mursije, kada je Ljulj provokativno udario Sita Alonsa.

Naizgled bez loših namera, Ljulj je prišao treneru Mursije s leđa, prigovorio mu i potom ga udario "ćuškom". To je izazvalo negodovanje Alonsa, koji je krenuo prema Ljulju kako bi se suočio s njim, ali su strasti brzo stišane. Međutim, s obzirom na Ljuljevu prošlost, naročito prema navijačima Partizana, ovakvi potezi se lako mogu tumačiti kao deo njegovog provokatorskog stava.

Nedavno je Ljulj bio u sličnom skandalu na meču Evrolige protiv Anadolu Efesa, kada je namerno udario igrača Anadolu Efesa klasičnim "bodičekom" s leđa. Za taj "prljav" potez nije bio kažnjen, ali je izazvao negativne reakcije.

Iako je nova sezona u toku, čini se da je Serhio Ljulj zadržao svoju kontroverznu reputaciju, dok je Real Madrid ipak pobedio Mursiju rezultatom 106:92, uz Ljuljevih deset poena.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.