Roketsi upropastili Vestbrukovu noć za istoriju, Voriorsi izgazili Portland, Bil i Vol bacali magiju na Hokse! (VIDEO)
Foto: Reuters

Brojao do 51

Roketsi upropastili Vestbrukovu noć za istoriju, Voriorsi izgazili Portland, Bil i Vol bacali magiju na Hokse! (VIDEO)

Favoriti su po planu odbranili prednost domaćeg terena u prva dva meča plej-ofa
Objavljeno: 08:35h

Golden Stejt je rasturio Portland na deliće 110:81 u drugom meču serije u "Orakl" areni i to u noći kada glavni igrači i nisu bili nešto previše raspoloženi za igru.

Stef Kari je u svojoj lošoj večeri ubacio tek 19 poena, a Kevin Durent je meč posmatrao sa klupe u zavojima zbog povrede, Tompson isto prilično indisponiran, put iz igre 6/17 što je bilo dovoljno za 16 poena.

Ali je zato iskočio sa klupe Džaval Megi (ko bi rekao?!) sa 15 poena i uz poslovično odličnog Grina to je bilo dovoljno da se sruše Trejlblejzersi, kod kojih Lilard i Mekalum nisu izgledali kao igrači koji su tri noći ranije zajedno ubacili 75 poena. Sad je prvi dao 12, a drugi 11, dok je najefikasniji bio Harkls sa 15.

I Bredli Bil se mučio sa svojim šutem na meču Vašingtona i Atlante, ali samo u prve dve četvrtine, kada je morao malo više da povuče njegov "parnjak" Džon Vol, ali se sve to iznivelisalo u drugom poluvremenu i Vizardsi su stigli do vođstva od 2:0 u seriji.

Pomenuti Bil je nastavio da šutira u drugih 24 minuta i stigao do broja od 31 poena, a Vol je dao pola koša više. Iz redova Hoksa su pokušali da odgovore Milsap sa 27, Šreder sa 23 i Hardavej Džunior sa 19, ali to nije bilo dovoljno.

NBA plej-of, rezultati:

Golden Stejt - Portland 110:81(2:0 u seriji)

Hjuston - Oklahoma 115:111 (2:0 u seriji)

Vašington - Atlanta 109:101 (2:0 u seriji)

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.