BOGDAN BOGDANOVIĆ PROŠAO PRAVU AGONIJU: Kapiten Srbije otvorio dušu o BEZIZLAZNOJ situaciji!
Kapiten Srbije Bogdan Bogdanović, Foto: Starsport©

o ovome se nije znalo

BOGDAN BOGDANOVIĆ PROŠAO PRAVU AGONIJU: Kapiten Srbije otvorio dušu o BEZIZLAZNOJ situaciji!

Srećom, doneo je pravu odluku

Objavljeno: 18:39h

Kapiten Srbije Bogdan Bogdanović se u podkastu "Alesto" podsetio jednog od najtežih momenata u karijeri.

As Atlante je propustio Evropsko prvenstvo u košarci zbog operacije desnog kolena, a sada je otkrio kakvu agoniju je zapravo proživeo.

- Ja sam imao jedan period gde bukvalno nisam mogao da spavam od bolova. Budio sam se da namestim koleno. Imao sam tih zdravstvenih problema pre dve, godinu i po dana, sada sam uradio medicinske preglede i doktori su zadovoljni, zadovoljan sam i ja. Osećam se bolje nego pre tri, četiri godine - otkrio je Bogdan u podkastu Alesto.

Problem je morao da se reši operativnim zahvatom.

Bogdanović u dresu Srbije
Bogdanović u dresu Srbijefoto: Starsport©

- Ja sam bio zdrav, mogao sam da šetam, trčim. Jednostavno, ta neka mala sitnica mi je smetala, ta neka kost... Kada je previše opteretim ona otekne, pravi mi probleme, pravi mi smetnje i ne mogu da treniram, onda ne mogu da ulazim u svoje šuteve, moram da menjam svoj način treniranja. To je sve uticalo na psihu i teren - priznao je naš kapiten.

Bio je u dilemi da li čini pravu stvar.

- Nekako ceo taj period je bio mentalno težak, da legnem i radim operaciju zdrav. Onda su neki doktori rekli da to možda nije za operaciju, da su šanse 50-50. Kad vratim film odlično sam prošao i kad je pošto, to mi je dalo motivaciju i neku dodatnu snagu.

Bogdanović u dresu Atlante
Bogdanović u dresu Atlantefoto: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

Povreda je za njega sada prošlost, što je pokazao na minulom Mundobaset gde se zajedno sa saigračima okitio srebrom. - Ako se ja dobro osećam na terenu, ako dobro treniram, ako dobro radim, rezultat će doći. Sve je proizvod nekog rada - zaključio je Bogdan.

Bonus video:

01:48

Bogdan Bogdanović posle finala

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.