ĐOKOVIĆ SPUSTIO SLUŠALICU AMERU, A UMALO BOGDANOVIĆ NJEMU - Novak iznervirao Bogdana: HTEO SAM DA MU PREKINEM VEZU!
Novak Đoković/Bogdan Bogdanović, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia, Starsport©

ej, kapitenu

ĐOKOVIĆ SPUSTIO SLUŠALICU AMERU, A UMALO BOGDANOVIĆ NJEMU - Novak iznervirao Bogdana: HTEO SAM DA MU PREKINEM VEZU!

Otkrio je Nole posle jednog svog meča u pohodu na 24. grend slem titulu da se čuo sa Bogdanom Bogdanovićem, a kapiten Srbije je sad obelodanio još jedan njihov razgovor

Objavljeno:

Novak Đoković je, iako je bio usred Ju-Es opena, iz Njujorka pratio koliko god je mogao nastupe košarkaša Srbije na Svetskom prvenstvu u Manili, navijao, ali i javno davao podršku "Orlovima".

Otkrio je Nole posle jednog svog meča u pohodu na 24. grend slem titulu da se čuo sa Bogdanom Bogdanovićem, a kapiten Srbije je sad obelodanio još jedan njihov razgovor.

U podkestu "Alesto" bek Atlante otkrio je da ga je najbolji teniser sveta nazvao telefonom pred svečani doček na balkonu Skupštine grada i pitao da li je u redu da i on izađe sa košarkašima pred navijače.

- Pa neverovatno, on je mene čak i pozvao pre kao kapitena. E kao: 'Kapiten, mogu li ja da dođem tu sa vama, ne bih da dolazim, meni je glupo'. Hteo sam da mu prekinem vezu - ispričao je uz osmeh Bogdan.

Bogdan Bogdanović, Novak Đoković, Košarkaška reprezentacija Srbije, Doček košarkaša, Ognjen Dobrić, Nikola Milutinov
foto: Starsport©/Dušan Milenković

Srpski as ističe da je bilo izuzetno emotivno na balkonu.

- Čovek se rasplakao, on je to lepo objasnio, sve ga je udarilo. Mi nismo baš mogli da se rasplačemo, ali verovatno bi i mi plakali da smo osvojili, ali bilo je lepo. Bilo je lepo videti mlade ljude, nadam se da smo poslali lepu poruku našoj deci i da smo ih motivisali da veruju. Dosta nas iz reprezentacije smo ta neka deca iz parkića i prolazili smo kroz razne probleme i dobre stvari. Da nastave da veruju i sve je moguće - poručio je Bogdanović.

Ovu zanimljivu priču možete pogledati od 28:00 u videu ispod:

Bonus video:

01:48

Bogdan Bogdanović posle finala

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.