"OVO MI JE DRUGI RAT, BOMBE EKSPLODIRAJU, JEZIVO JE!" Bivši košarkaš Zvezde se javio iz skloništa u Tel Avivu VIDEO
Džon Holand poentira protiv Valensije, Foto: EPA/Andrej Cukić

uplašen

"OVO MI JE DRUGI RAT, BOMBE EKSPLODIRAJU, JEZIVO JE!" Bivši košarkaš Zvezde se javio iz skloništa u Tel Avivu VIDEO

Ne čudi da mu je ovaj rat mnogo drugačiji...

Objavljeno:

U svet stižu strašne slike iz Tel Aviva koji se našao pod raketnim i artiljeriskim napadom Hamasa.

U najvećem gradu Izraela gde je pre samo tri dana Makabiju gostovao Partizan, nalazi se i bivši košarkaš Crvene zvezde (sezona 2022/23) a sada Hapoela, Džon Holand.

Amerikanac, portorikanskog porekla preko majke, javio se iz skloništa.

- Trenutno sam u Izraelu. Počelo je bombardovanje i prilično je ludo, čoveče. Imali smo dosta upozorenja za sklonište, zbog kojih smo morali ući u sklonište. Ako pogledate ulice, prilično su prazne sada. Stvarno, ima nekoliko ljudi, ali, da, možeš čuti bombe, osetiti ih malo, neke od njih, i jednostavno moramo ostati u skloništu u svojoj sobi. Sklonište ima dvostruko staklo i čini se da imaju neku čeličnu prepreku ili nešto slično. Prilično je, prilično je jezivo, neću lagati. Ovo je zapravo drugi rat u kom sam se našao. Bio sam u Rusiji kad su napali Ukrajinu, ali to je bilo malo drugačije jer... - rekao je Holand u snimku koji je objavio na Instagramu, pa nastavio:

- Jer zaista ne osetiš to, znaš, osim pada vrednosti rublje i takvih stvari. Ne osetiš stvarno bombe kao što osećaš ovde, osećaš bombe koje eksplodiraju. Dakle, najmanje što mogu da kažem - dan je bio zanimljiv i videćemo šta će biti sutra. Govore o treningu. Ne mislim da ćemo trenirati. Uh, ne znam. Ne znam šta će se desiti, ali znate, samo dokumentujem ovo jer, eto, možda, znate... Ali, da, to je otprilike sve od mene trenutno. Siguran sam. Osećam se relativno sigurno. Dakle, to je život. Javiću vam se ponovo - poručio je Holand.

Bonus video:

00:48

Paklen doček za igrače Zvezde

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.