"BAŠ SMO BILI LOŠI!" Avramović otkrio uzrok poraza od Makabija (VIDEO/FOTO)
Aleksa Avramović, Foto: Starsport©

"KATASTROFA!"

"BAŠ SMO BILI LOŠI!" Avramović otkrio uzrok poraza od Makabija (VIDEO/FOTO)

Prelepa atmosfera, ali nije nas to ništa poremetilo, navikli smo da igramo u bučnoj atmosferi, rekao je Aleksa

Objavljeno:
Veljko Petrović

Aleksa Avramović, najefikasniji (24 poena) košarkaš Partizana u porazu od Makabija u Tel Avivu u prvom kolu Evrolige izneo je utiske.

- Nismo bili defanzivno fokusirani, imali smo slabu agresivnost. To je to, ovo je teško gostovanje, iz ovoga možemo samo da izvučemo pouke, idemo na analizu - rekao je Avramović.

Čestitao je protivniku.

- Zaslužena pobeda. Igrali smo katastrofa u odbrani, to je odlučilo pobednika. Imali smo previše izgubljenih lopti, mnogo lakih poena smo primili. Nismo bili defanzivno fokusirani, imali smo slabu agresivnost - istakao je Avramović.

Otkrio je uzrok poraza.

- Generalno već znamo šta smo uradili loše, taj jedan od najvažnijih segmenata igre, odbrana u tranziciji nam je bila katastrofalna. Baš smo... baš smo bili loši. Baza, osnov svake odbrane je primiti što manje poena iz kontranapada, mislim da smo mi primili preko 20 sigurno. Nemam pojma. Ne možeš sa dobrim napadom i lošom odbranom, ne možeš da se nadaš pobedi. Ali glava gore - poručio je Avramović.

Oduševljen je bio atmosferom u Tel Avivu.

- Njihova hala je uvek puna, Makabi je simbol izraelske košarke, bili su fantastični, prelepa atmosfera, ali nije nas to ništa poremetilo, navikli smo da igramo u bučnoj atmosferi - zaključio je Avramović.

Bonus video:

03:10

Aleksa Avramović medija dej

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.