EVO ZAŠTO JE UMALO DOŠLO DO TUČE IZMEĐU ALIMPIJEVIĆA I SEKISKOKA: Pročitao sam njegovu izjavu pre meča... (VIDEO)
Sukob Alimpijevića i Sekiskoka, Foto: Printscreen/Twitter/NeoRock06

AU

EVO ZAŠTO JE UMALO DOŠLO DO TUČE IZMEĐU ALIMPIJEVIĆA I SEKISKOKA: Pročitao sam njegovu izjavu pre meča... (VIDEO)

Haos na meču Bešiktaša i Darušafake

Objavljeno: 09:57h

Srpski trener Dušan Alimpijević je ušao u sukob sa strategom Darušafake Jakupom Sekiskokom.

Jedan drugom su se unosili u lice, igrači su morali da ih razdvoje, a sada je poznat verovatni razlog verbalnog i umalo fizičkog okršaja.

Navodno, Sekiskok je pretio Alimpijeviću, a sve zbog njegovog stava o broju stranaca u turaskim timovima koje je otvoreno kritikovao.

Srbin je poručio da bi trebalo dozvoliti da još jedan stranac bude u sastavu turskih klubova.

- Ne pričam o trenutnom mojim igračima, sa njima sam vrlo zadovoljan, kako sa njihovom radnom etikom i ponašanjem. Da je tako sa svima, pet stranaca ne bi bilo problem. Ali, ovde počinjem svoju četvrtu sezonu i pričam sa kolegama i svi imaju isti problem. Igrači se opuste i sve im je teško (…) Kada imaš pet stranaca, to znači da turski košarkaši imaju sedam garantovanih mesta- rekao je Alimpijević.

- I još jednom da ponovim: u svojoj trenutnoj ekipi nemam taj problem, ali vidim ovako šta se dešava. Ako imaš šest stranaca, onda više turskih košarkaša mora više da se bori za ugovor, za novac, za minute… Neće celo leto provesti u Bodrumu. Možda će ranije doći da rade i da se spreme - iskreno je govorio srpski strateg.

Ipak, to se nije dopalo Sekizkoku koji je bio besan i posle meča.

- Pre meča pročitao sam izjavu Dušana Alimpijevića o turskim košarkašima i nažalost bio sam veoma tužan zbog toga. To je nečuveno da trener stranac kritikuje više od 400 profesionalnih košarkaša koji igraju u našim ligama. Nije u redu da se svi stave u isti koš. Ako ima problem sa svojim košarkašima u Bešikašu, neka to objasni i imenuje ih. Osim toga, ne može da ovako vređa sve turske košarkaše- rekao je Jakup Sekizkok nakon meča.

Bonus video:

07:15

Intervju za Espreso - Dušan Alimpijević

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.