ČOVIĆ UPOZORIO ZVEZDAŠE PA PECNUO PARTIZAN: "Mi ne napuštamo domaće prvenstvo, a da pritom uzimamo pare od države!"
Nebojša Čović, Foto: Starsport©

poslednji poziv delijama

ČOVIĆ UPOZORIO ZVEZDAŠE PA PECNUO PARTIZAN: "Mi ne napuštamo domaće prvenstvo, a da pritom uzimamo pare od države!"

Neka naši navijači, simpatizeri, požure - pozvao je Nebojša Čović

Objavljeno:

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, imao je još jedno gostovanje u jutarnjem programu jedne televizije sa nacionalnom frekvencijom.

Čović se ovoga puta obreo na TV Pink i osvrnuo na završni deo priprema, igrački roster i ambicije crveno-belih u novoj sezoni koju otvaraju gostovanjem Igokei u ABA ligi u subotu 30. septembra u 20.00.

- Pri kraju smo pripremnog dela za novu sezonu, jako je dobra ekipa i dobar je stručni štab, veoma je iskusan trener. Naravno, u pripremnom periodu pobeđujete, gubite, sagledavate gde su dobre strane, šta bi trebalo da popravljate... Idemo dalje i očekujem da ćemo imati dobre rezultate ove godine u svim takmičenjima u kojima je Zvezda. ABA liga, Kup Srbije, domaće prvenstvo koje je nama kao klubu iz Srbije veoma važno, mi nismo klub koji će da napušta domaće prvenstvo, a da pritom uzima pare od države - po ko zna koji put je Čović "pecnuo" Partizan zbog neigranja domaćeg šampionata.

- I ono što nam je važno i gde ćemo napraviti veliki iskorak, to je pokušaj da napravimo iskorak u Evroligi, a to je pokušaj plasmana na Fajnal-for. To šta sad kažu, da li je ovako ili je onako, videćemo. Sezona počinje 30. septembra, naša prva utakmica je u ABA ligi u Banjaluci, a 5. oktobra je ovde ASVEL i samo bih podsetio da je ostalo jako malo sezonskih karata. Plasirano je oko 12.500, a ostalo je oko 500-600 sezonskih karata. Neka naši navijači, simpatizeri, požure - dodao je Čović.

Crvena zvezda je seriju pripremnih utakmica završila dramatičnim utakmicama u Nikoziji, gde je u završnicama ekipa Duška Ivanovića gubila od Makabija i Žalgirisa.

Klub je 11. septembra objavio da je u toku rekordna prodaja sezonskih karata.

Bonus video:

00:48

Paklen doček za igrače Zvezde

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.